Alem-i Cin Filmi Tüyler Ürpertici Konusuyla Dikkat Çekiyor! Alemi Cin fragman

Alem-i Cin  filmi bu hafta vizyona giriyor. Korku türündeki filmin fragmanı da dikkat çekiyor. Bu arada Alem-i Cin  2018'in de ilk Cin temasını işleyen yerli film olarak biliniyor. Peki Alem-i Cin filminin   yaş sınırı nedir?  İşte Alem-i Cin'in konusu ve oyuncuları...
Cin folmi
Alemi Cin
Son yıllarda artan cin temalı yerli korku filmleri hızla izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Ve cin filmlerine bir yenisi daha eklendi. "Alem-i Cin" adındaki sinema filmi bu hafta sinemaseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Ürpertici konusuyla dikkatleri üzerine çeken Alem-i Cin, fragmanındaki korkunç sahneleriyle de öne çıkıyor. Alem-i Cin  filminin YouTube'da yayınlanan fragmanı yaklaşık 1 milyon izlemeye ulaştı. Aynı zamanda Alem-i Cin sosyal medyada da sinemaseverler tarafından yoğun ilgi de görüyor. Peki Alem-i Cin'in oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? Ve Alem-i Cin'in konusu nedir? Ayrıntılar haberimizin devamında...

İşte Alem-i Cin'in Konusu ve Oyuncu Kadrosu


Yapımcılığını Rue De Pera'nın üstlendiği,   Özgür Bakar'ın yönetmen koltuğunda oturduğu  Alem-i Cin'in senaryosunu Özgür Bakar ve Alper Kıvılcım ikilisi kaleme alıyor. Öte taraftan Alem-i Cin'in oyuncuları arasında; Ayçın Tuyun, Kadriye Çetinkaya, Zeynep Turcu, Süleyman Kadim Kabaali, Cihangir Köse, Yüksel İvgen gibi isimler yer alıyor. Vizyon tarihi 23 Şubat olarak belirlenen film, korku türünde izleyiciyle buluşacak. Peki Alem-i Cin'in yaş sınırı kaç? Filmin izleme yaş sınırı paylaşılmasa da +13 izleyici kitlesi için uygun olacağı tahmin ediliyor.  Ayrıca Alem-i Cin'in konusu da tüyleri ürpertiyor.

Ailesinin geçmişte yaptığı kötü işlerin kurbanı olan genç bir kadının cinlerin alemiyle tanışmasını beyazperdeye taşıyan Alem-i Cin'in konusu kısaca şöyle:
Yeliz 25. Yaş gününden itibaren onu çağıran kabuslar görmeye başlar. İçinde bulunduğu durum derinleştikçe ailesi ile ilgili gizli kalmış kanlı ve kirli sırlar ortaya çıkar. Bu durumdan sıyrılmaya çalıştıkça daha büyük kabusların içine çekilen, Yeliz’e eski bir aile dostu yardım etmek ister ama düşman bu dünyadan değildir. Hep birlikte insanın aklını zorlayan cinler alemi ile tanışırlar. Yani Alem-i Cin’le.





Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0