Lenovo P3 Çıkacak Mı? Ve Lenovo P3 Özellikleri ve Fiyatı Ne Olabilir?

Orta segmentte büyük bir etki yaratan  Lenovo'nun P serisi telefonlarının yeni modeli "Lenovo P3" merakla bekleniyor. Peki ama Lenovo P3 çıkacak mı? Eğer çıkacak ise Lenovo P3 ne zaman çıkacak? İşte  Lenovo P3'ün özellikleri ve P3 hakkında  ortaya atılan iddialar.
Lenovo
Lenovo p3
Lenovo'nun en iddialı telefonlarından biri olan Lenovo P1, gerek dünyada gerekse de Türkiye'de büyük bir başarı grafiği çizdi. Beğeni toplayan bu cihazdan sonra Lenovo, biraz daha çıtayı yükselterek P2'yi duyurdu. Tabi Lenovo P2 de oldukça iyi özelliklere sahip olduğu için satışlarda önemli bir başarı elde etti. Hal böyle olunca da Lenovo'nun P serisi akıllı telefonları kullanıcıların dikkatini çekti. Özellikle piliyle öne çıkan bu modeller, fiyat - performans telefonları olarak nitelendirilebilir. Ve şu aralar gözler "Lenovo P3" üzerinde... Normalde Eylül ayında Lenovo P serisi akıllı telefonlarını duyuruyor.

Ancak bu yıl çıkması beklenen Lenovo P3, yılın son günlerini yaşadığımız şu zamana kadar çıkmadı. Bu nedenle birçok teknolojisever, "Lenovo P3 çıkacak mı?" sorusunu yöneltmeye başladı. Edindiğimiz bilgilere göre; firma P3 modelini satışa sunacak. Fakat Lenovo P3'ün ne zaman çıkacağı henüz kesinleşmiş değil. Tabi Lenovo P3 özellikleri ve Lenovo P3'ün fiyatı da ayrı bir merak konusu... Biz de edindiğimiz bilgiler ve ortaya atılan iddialar çerçevesinde Lenovo P3 hakkında bazı detayları derledik.

Lenovo P3 Özellikleri (Olası) Lenovo P3 Ne Zaman Çıkacak


Lenovo P3'ün çıkış tarihi hakkında iki tarih dile getiriliyor. Bu iki tarih ise şöyle: 9 Ocak 2018'de gerçekleşecek olan CES 2018 ve  her yıl Martta düzenlenen MWC etkinlikleri. Ancak Lenovo'nun P3 modeli MWC 2018'de çıkması kesin gözüyle bakılıyor. Peki Lenovo P3'ün özellikleri neler olabilir?  Lenovo'ya yakın kaynaklara göre: P3 modelinin pili geçen yıllarda çıkan iki telefonun pilinden daha yüksek bir kapasiteyle gelecek. Kesin olmamakla beraber Lenovo P3'ün pili 5500 mhA olabilir. Eğer böyle olursa bataryalarıyla öne çıkan P serisinin yeni modelinde  bir ilke imza atılmış olacak ve  en büyük pili  görebileceğiz. Bilindiği üzere Lenovo telefonlarının kamera performansları pek iyi sayılmaz. İşte tam da bu noktada Lenovo P3'ün kamerasının iyi bir teknolojiyle donatılması bekleniyor. 

Bu arada Lenovo P3 özellikleri arasında sayılan ve kesin gözüyle bakılan bir başka ayrıntı ise çift kamera özelliği. İddiaya göre P3 çift arka kamera ile satışa sunulacak. Eğer ki böyle bir şey olursa, ki büyük bir ihtimalle olacaktır Lenovo bu sayede ilk çift kameralı telefonunu piyasaya sürecek...


Öte taraftan son birkaç yılın trendi haline gelen ve orta segment telefonlarda da karşımıza çıkan "çerçevesiz ekran" olayı Lenovo P3'te de kullanıcıya sunulabilir. Yine Lenovo için bir ilk olacak olan bu özellik, beğeni toplayabilir. Lenovo P3 hakkında ortaya atılan iddialar arasında dikkat çeken bir başka detay ise: cihazın Android 8.0  ile geleceğinin sıklıkla dile getirilmesi. Telefonda en düşük 4 GB RAM , 32 GB depolama alanı olması bekleniyor. Fakat Lenovo, her an şaşırtarak 64 GB depolama ve 6 GB RAM tercih edebilir. Bu arada Lenovo P serisinin çıkan iki telefonu da 2 bin TL'nin altında satıldı. Bu kez Lenovo P3 fiyatıyla bu dengeyi bozabilir. Çünkü P3  bu özelliklerle çıkarsa en az 2 bin TL'den satışı gerçekleşebilir. Bakalım Lenovo P3 hakkında ortaya atılan bu iddialar ne kadar doğruyu yansıtacak?





Gelişmeleri Webmgon.com'un FACEBOOK  ve TWİTTER sayfalarından takip edebilirsiniz.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0