İkinci Whatsapp Numarası Nasıl Alınır? Sanal numara ile Whatsapp

Bu rehberimizde çok sıklıkla sorulan iki bağlantılı  soruya yanıt vermeye çalışacağız.  Bedava sanal numara nasıl alınır? Ve sanal numarayla ikinci Whatsapp nasıl açılır? Yöntem oldukça basit. Yapılan işlem ise kısa sürede tamamlanabiliyor. İşte ayrıntılar.
Sanal numara
Whatsapp
Bildiğiniz üzere herşeyimiz sanal oldu, oluyor. E! neden numaramız da sanal olmasın? Yani daha doğrusu neden sanal bir numaramız da olmasın? Hatta olmuşken bu numarayla bir de Whatsapp açalım... Whatsapp artık herkesin hayatına girdi. SMS devrini sona erdiren Whatsapp nerdeyse bir ihtiyaç haline geldi. Durum böyle olunca da birçok yeni sorun da ortaya çıkabiliyor. Mesela en basitinden "ikinci Whatsapp" olayı çok araştırılmaya başlandı. İki hat kullananlar zaten bu sorunu yaşamıyor. Ama SİM kartlarının 60 - 70 TL olduğu şu dönemde, birçoğumuz ikinci hattı almak istesek bile bütçe nedeniyle alamıyoruz.
İşte burada tam da "sanal numara alma" devreye giriyor. Üstelik binlerce sanal numara veren site ve uygulama var. Bu numaralarla da hem Android'te hem de İOS'ta ikinci Whatsapp açma imkanına sahip oluyoruz. Peki bu nasıl oluyor? Ücret ödememiz gerekiyor mu? Gelin tüm bu sorulara ayrıntılı bir  şekilde yanıt verelim.

İkinci Whatsapp Nasıl Açılır?


Whatsapp'ı açmak için ilk önce bir sanal numara edinmemiz şart. Bu hizmeti sunan binlerce site ve uygulama var. Ancak biz TalkTone'dan üyelik açıp sanal numarayı  almanızı öneriyoruz. TalkTone, genel olarak +1 ile başlayan Kanada numaralarını verse de, bazen Amerika Birleşik Devletleri'ne ait numaralar da karşımıza çıkıyor. Uygulama numarayı verdikten sonra ekstra birşey yapmanıza gerek kalmıyor. Sadece Whatsapp'a girip numarayı tuşlayarak kaydolmanız kalıyor. Bu arada Android'te ikinci Whatsapp açacak olanlar "Paralel Space" adlı  klonlama uygulamasını kullanabilir. Bu sayede telefonunuzda iki Whatsapp uygulaması olmuş oluyor.
Daha fazla detay aşağıda yer alan "G Tivi"  YouTube kanalının videosunda yer alıyor.





Webmgon'u FACEBOOK ve TWİTTER  sayfalarından takip edebilirsiniz.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0