Arif v 216 Oyuncuları ve Konusuyla Dikkat Çekiyor! (Arif ve 216 fragman)

Cem Yılmaz'ın merakla beklenen Arif v 216 filmi izleyiciyle buluşuyor. Komik fragmanıyla beğeni toplayan Arif v 216 henüz sinemalara girmeden konuşulmaya başlandı. Peki Arif v 216 ne zaman vizyona girecek? İşte Arif v 216'nın konusu ve oyuncuları...
Arif ve 216
Arif v 216
Ünlü komediyen Cem Yılmaz, 2004 yılında çektiği G.O.R.A ile kısa sürede sinemaseverlerin büyük beğenisini toplamayı başardı. Esnaf olan Arif'in uzaya kaçırılmasını konu alan G.O.R.A filmi 2000'li yılların başında beyazperdede yoğun bir ilgiyle de karşılaşmıştı. Tabi G.O.R.A'nın başarısından hemen sonra devam filmi gelmezse olmazdı. A.R.O.G adıyla vizyona giren ikinci filmde birinci film kadar başarılı oldu. Yine AROG filmi de komik sahneleriyle sinemaseverler tarafından tam not aldı. Ve aradan  uzun bir zaman geçtikten sonra GORA ve AROG filmlerinin devamı niteliğindeki Arif v 216 geliyor.

Cem Yılmaz'ın merakla beklenen yeni filmi "Arif v 216" geçtiğimiz yıl duyurulmuştu. Esnaf Arif ve robot arkadaşı 216'nın maceralarını beyazperdeye taşıyacak film 2018'in İlk haftası gösterime giriyor. Bilindiği üzere Arif, GORA'da 216 ile çeşitli maceralar yaşamıştı. Ancak Arif ile  robot arkadaşı 216'nın serüveni bu kez uzayda değil, dünyada devam ediyor. Geçtiğimiz ay Arif v 216'nın fragmanı YouTube'da yayınlanmış ve kısa sürede milyonlarca kez izlenmişti. Henüz daha vizyona girmeyen Arif v 216 filmi, gerek fragmanıyla gerekse de diğer öne çıkan detaylarıyla sosyal medyada adından söz ettirmeyi başardı. Bu arada Arif v 216'nın oyuncu kadrosu ve konusu da dikkat çekiyor. İşte Arif v 216 filminin diğer detayları.

İŞTE ARİF V 216'NIN OYUNCULARI


5 Ocak 2018'de beyazperdede seyirciyle buluşacak olan filmin yönetmen koltuğunda Kıvanç Baruönü oturuyor. Arif v 216'nın senaryosunu yazan Cem Yılmaz, aynı zamanda filmin yapımcılığını da üstleniyor. Öte yandan  başrollerini Cem Yılmaz ve Ozan Güven'in paylaştığı Arif v 216'nın  oyuncuları arasında; Zafer Algöz, Seda Bakan, Özkan Uğur, Farah Zeynep Abdullah, Ediz Hun, Kerem Alışık, Gupse Özay, Mustafa Sandal ve Mert Fırat gibi isimler yer alıyor. Komedi türündeki Arif v 216'nın çekimleri 71 gün sürdü. GORA filminden tanıdığımız robot 216'nın dünyaya gelmesiyle başlayan maceralar, sinemaseverleri gülme kırizine sokacak. Fragmanındaki sahnelerle göze çarpan filmin özellikle Tarkan sahnesi çok konuşulacak gibi görünüyor.
Arif v 216
İLGİLİ HABERLER


Çok sayıda ünlü ismin oyuncu kadrosunda yer aldığı Arif v 216'nın konusu ise kısaca şöyle: Arif'in yakın dostu 216, insan olmaya karar vererek dünyaya gelir ve burada başına olmadık işler gelir. Arif'in GORA'dan sonra bir kez daha 216'yla yaşadığı maceraları beyazperdeye taşıyan filmde yeni sürprizler de seyirciyi bekliyor. Vizyon tarihi 5 Ocak olarak belirlenen filmin müzikleri de yine dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Bakalım yılın ilk haftasında vizyona girecek olan Cem Yılmaz'ın Arif v 216 filmi gişede nasıl bir başarı elde edecek?





Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0