Seren Serengil'in Çıplak Fotoğrafını Paylaşan Hande Yener İçin Şok İddia!

Seren Serengil ve Hande Yener gerginliği sürüyor! Hande Yener'in Seren Serengil'e ait çıplak fotoğrafı paylaşması sonrası skandallar peş peşe gelmeye devam ederken, sosyal medya karıştı. Serengil, "Hande Yener uyuşturucu kullanıyor" diyerek önemli iddialar ortaya attı.
Seren serengil çıplak
Hande Yener - Seren Serengil
Hande Yener - Seren Serengil tartışması farklı bir hal almaya başladı. Peki Seren Serengil ve Hande Yener neden kavga etmeye başladı? Cengiz Semercioğlu ile yaptığı programda gündemi değerlendiren Serengil, Hande Yener ile ilgili çıkan bir haberi yorumlamasıyla kavga fitillendi. Seren Serengil, "Telifmetre" adlı bir kuruluşun yaptığı araştırma sonucu 2017'de en çok Hande Yener'in dinlenildiğini ortaya koymasını inandırıcı bulmadığını söylemesi ortalığı karıştırdı. Hatta Serengil bununla da yetinmeyip, Telifmetre'nin bu sonucunu da araştıracağını açıkladı. Ve bunun üzerine Hande Yener adeta küplere bindi. Bir süredir devam eden tartışma sosyal medyada farklı bir boyuta doğru gidiyor.   Birkaç gündür devam eden kavga skandallarla hız kesmeden sürecek gibi.

Hande Yener, geçen gün kendi İnstagram hesabında yaptığı skandal paylaşımla gerginliği tırmandırdı. Hande Yener, Seren Serengil'in çıplak fotoğrafını storyde yayınlayarak dikkatleri üzerine çekti. Yener'in söz konusu paylaşımından hemen sonra Seren Serengil bir video yayınladı. Serengil, yaptığı açıklamada şarkıcı Yener'i adeta topa tuttu. İnstagram hesabında yaptığı açıklamada Hande Yener'in uyuşturucu kullandığını öne süren Seren Serengil, "böyle insanların kafası yerinde değil" gibi sözlerle Yener'e tepki gösterdi. Ayrıca Seren Serengil çıplak fotoğrafını paylaşan Hande Yener hakkında dava açmak üzere avukatına haber verdiğini ifade etti. Öte yandan popçu Hande Yener çıplak fotoğraf paylaşımından sonra sessizliğini koruyor.

İşte Seren Serengil ve Hande Yener kavgasına ilişkin  Webmgon'un YouTube kanalı için hazırladığımız videolu haberimiz:






Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0