Poyraz Karayel Küresel Sermaye Oyuncuları ve Konusuyla Dikkat Çekiyor!

Poyraz Karayel filmi bu hafta sinemaseverlerle buluşuyor. "Poyraz Karayel: Küresel Sermaye" adıyla gösterime girecek film, fragmanıyla dikkat çekiyor. Poyraz Karayel: Küresel Sermaye oyuncuları ve konusuyla da oldukça iddialı.  işte diziden uyarlanan filmin ayrıntıları.
Poyraz Karayel
Kanal D'de ekrana gelip, kısa süre içinde yoğun ilgi gören Poyraz Karayel dizisi, şimdide film olarak izleyici karşısına çıkıyor. Dizinin takipçilerine sürpriz olan filmin fragmanı ekim ayında yayınlandı. Poyraz Karayel: Küresel Sermaye'nin fragmanı YouTube üzerinde beğeni toplamayı başardı. Diziden uyarlanan film vizyona girmeden konuşulmaya başlandı bile. Kanal D’de üç sezon boyunca izleyicisi ile buluşan ve ekranların fenomen karakterlerini yaratan Poyraz Karayel dizisi, Poyraz Karayel Küresel Sermaye filmi ile aynı ruhu sinemada devam ettirecek gibi görünüyor. Bu Cuma günü sinemaseverlerle buluşacak film, komik sahneleriyle de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Öte taraftan Poyraz Karayel Küresel Sermaye filminin konusu ve oyuncu kadrosuyla da oldukça iddialı. İşte filmin öne çıkan diğer ayrıntıları.

Poyraz Karayel: Küresel Sermaye Oyuncuları & Konusu


Sosyal medyada film hakkında en çok konuşulan konu, filmin ismi olmuş durumda. Her ne kadar dizinin takipçileri filmin adının nereden geldiğini bilse de, birçok kişi Poyraz Karayel: Küresel Sermaye filminin ismini merak ediyor. Poyraz Karayel dizisinin fenomen karakteri Zülfikar’a hayat veren Celil Nalçakan’ın dilinden düşürmediği “Küresel Sermaye” sözü filmin adı olarak tercih edildi. Komedi ve aksiyonun iç içe geçtiği Poyraz Karayel Küresel Sermaye'nin oyuncuları arasında: Dizinin sevilen oyuncuları  Musa Uzunlar, Celil Nalçakan, Ali İl, Cem Cücenoğlu ve Emel Çölgeçen filmde de yer alıyor. Ayrıca bu isimlere Reha Özcan, Şükran Ovalı ve Erkan Can da filmde eşlik ediyor.

Poyraz Karayel Küresel Sermaye’nin senaryosu Ethem Özışık’a, yönetmenliği ise Osman Taşçı’ya ait. Content Turkey/ Hayri Aslan yapımcılığında 15 Aralıkta beyazperdede seyirciyle buluşacak Poyraz Karayel: Küresel Sermaye'nin konusu ise kısaca şöyle:  Yasemin, mafya babalarından Kulaksız Adnan'ın kızıdır ve kirli işlerle uğraşan Makber'in oğlu Semih ile birliktedir. Fakat babası bu ilişkiyi onaylamaz. Kulaksız Adnan, kızını Semih'ten ayırması için Bahri Umman'dan yardım ister. Bahri Umman bu görevi Sadrettin ve adamlarına verir. Sadrettin ve adamları Yasemin ve Semih'i ayırmak için tehlikeli ve komik bir maceranın içine düşeceklerdir.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0