Huawei'nin Hangi Telefonları Android 8.0 Oreo Alacak? (Güncel Liste)

Bütün telefon üreticileri gibi Huawei de Android 8.0 Oreo güncellemesini yayınlamak için harekete geçti. Resmi bir açıklama gelmese de Android 8.0 alacak Huawei cihazlar nerdeyse belli. Peki hangi Huawei telefonlar Android 8 Oreo güncellemesi alacak?
Andriod
Huawei
Geçtiğimiz ay gelen bir habere göre; Huawei dünyada en çok telefon satan ikinci firma haline gelmiş durumda. Son birkaç yıldır hızlı bir büyüme kaydeden  Huawei , telefonlarıyla da oldukça dikkat çekiyor. Ülkemizde de müşterileri her geçen gün artan firma, Android'in yeni sürümü 8.0 Oreo için kolları sıvadı. Diğer telefon üreticileri gibi çalışmalarına hız veren Huawei,  Android 8.0'ı önümüzdeki günlerde ilk olarak yeni telefonuyla birlikte sunmaya başlıyor. Öte yandan ilk önce amiral gemisi cihazlarına Android 8.0 Oreo güncellemesini dağıtacak olan firma, 2018'in ortalarına doğru veya 2018'in sonları gibi bütün telefonlarına  güncellemeleri sunmuş olacak. Peki Huawei cihazlar Android 8.0 Oreo'yu ne zaman alacak? Android 8 0 alacak Huawei telefonlar listesi haberimizin devamında yer alıyor.

İşte Android 8.0 Alacak Huawei Cihazlar!


Geçtiğimiz aylarda satışa sunulan ve "yapay zeka"  teknolojisini içinde barındıran Huawei Mate 10, Huawei Mate 10 Pro ve Huawei Mate 10 Lite modelleri, Android 8 ile buluşan ilk cihazlar oldu. Öte yandan bu üç yeni cihazın yanı sıra, geçen yıl çıkan Mate 9 modelleri Huawei'nin Android 8 alacak cihazlarının başında geliyor. Huawei'nin amiral gemisi olarak nitelendirilen bu cihazları Android Oreo güncellemesiyle buluştuktan sonra diğer cihazlar da yavaş yavaş güncelleme alacak.  Haberimizin başında da belirttiğimiz üzere; henüz Huawei cephesinden resmi açıklama gelmiş değil. Ancak Android Oreo alacak Huawei telefonlar nerdeyse belli.

İşte Android 8 alacak Huawei telefonların tam listesi:
Huawei Mate 10
Huawei Mate 10 Pro
Huawei Mate 10 Lite
Huawei P10
Huawei P10 Plus
Huawei P10 Lite
Huawei P9
Huawei Mate 9
Huawei Mate 9 Pro
Huawei Honor 9
Huawei Y7 Prime
Huawei Nova 2
Huawei Nova 2 Plus
Huawei P9 Lite (2017)

Bu arada  Huawei'den gelecek her yeni açıklamayla birlikte "Android 8.0 alacak Huawei cihazları" haberimizi güncelleyeceğiz. Sizin telefonunuzun Android 8 alıp almayacağını haberimizden öğrenmek için FACEBOOK ve TWİTTER  sayfalarımızı takip edebilirsiniz.





İLGİLİ HABERLER

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0