HTC'nin Android 8.0 Oreo Alacak Telefonları Belli Oldu! (Güncel Liste)

Tasarım denince akla gelen sayılı telefon üreticilerinden HTC, Android 8.0 Oreo için kolları sıvadı. Bununla birlikte  HTC kullanıcıları da Android 8.0'ı  alacak cihazları merakla beklemeye başladı. Peki hangi HTC telefonları Android 8.0 Oreo güncellemesi alacak? İşte Android 8.0 güncellemesi alması beklenen  HTC telefonları.
Htc
Google tarafında n Android 8.0 Oreo güncellemesinin yayınlanmasıyla birlikte  büyük telefon üreticileri de kolları sıvadı. Güncelleme konusunda hızlı oluşuyla bilinen HTC de bu üreticilerin başında geliyor. Ancak HTC bu kez kullanıcılarını üzebilir. Çünkü firmanın akıllı telefon bölümü eskisi gibi aktif değil. Ayrıca telefon bölümünün bir kısmını Google'a satan HTC, Android 8.0 Oreo güncellemesini ağırdan alabilir. Bir süredir sanal gerçeklik üzerine çalışmalar yürüten HTC, yine de Android 8.0 için çalışıyor.  Bununla birlikte HTC Android 8.0 alacak önemli cihazlarına ilk olarak güncellemeyi vereceğini de belirtebiliriz. Öte yandan  geçtiğimiz ay birkaç telefonu için Oreo açıklaması yapan HTC bu açıklamayla birlikte  "hangi HTC telefonu Android 8.0 alacak?" sorusunu da beraberinde getirdi.  İlk olarak amiral gemisi telefonlarına Android 8.0'ı dağıtacağını duyuran  HTC, diğer telefonlarına da güncellemeyi kısa sürede verecek. Peki hangi HTC telefonları Android 8.0'ı alacak? Yanıtı haberimizin devamında. 

İşte HTC'nin Android  8 0 Alacak Cihazları


Her telefon üreticisi gibi HTC de elbette ilk olarak Android Oreo güncellemesini amiral gemisi telefonuna sunacak. Yani bu da demek oluyor ki Android 8.0 ile buluşacak olan ilk HTC telefonu U11 olacak. HTC U11, Aralık veya ocak 2018 gibi Android 8.0 güncellemesi alabilir. Geçen ay Android 8.0 alacak telefonları hakkında bilgi veren firma üç cihazın ismini paylaştı. Buna göre Android 8.0 Oreo alacak HTC telefonlarının başında: HTC U11'in yanı sıra, U Ultra ve HTC 10 geliyor. Peki HTC cihazlar ne zaman Android 8.0 güncellemesi alacak? Firma bu konuda bir açıklama yapmasa da HTC'ye yakın kaynaklar firmanın en geç  Ocak 2018'de güncellemeleri yayınlayabileceğini dile getiriyor. Bu arada HTC'nin bu kez birçok kullanıcısını da hayal kırıklığına uğratacağı dillendiriliyor.
Htc
Htc
HtC'nin Android 8.0 alacak telefonlarının tam listesi şöyle:
HTC U11
HTC U Ultra
HTC U Play
HTC Desire 10 Pro
HTC Desire 10 Lifestyle
HTC 10 Evo
HTC 10
Maalesef yukarda yer alan cihazlar dışında HTC'nin başka telefonlarına Android Oreo güncellemesi verme ihtimali çok düşük. Bu da HTC kullanıcılarını kızdıracak gibi görünüyor.





Bu arada HTC'den gelecek her yeni açıklamayla birlikte "Android 8 0 alacak HTC telefonlar" haberimizi güncelliyoruz. Gelişmeleri FACEBOOK ve TWİTTER  sayfalarımızdan takip edebilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0