Bedava Bitcoin Kazanmanın 2 Yolu! (Ücretsiz Bitcoin Kazan)

Bitcoin son zamanların rekor seviyesine ulaştı. Bununla beraber Bitcoin ile yeni tanışanlar "bedava Bitcoin" peşinde. Peki ama gerçekten bedava Bitcoin nasıl kazanılır? İşte ücretsiz Bitcoin kazanabileceğiniz iki farklı yol...
Free bitcoin
Bitcoin
Artık real para olarak ifade edebileceğimiz Dolar, Euro gibi tüm paralar tehlike içinde. Bunun sebebi elbette "dijital para" yani bir başka deyişle "sanal para" geliyor. Kripto paraların başını da popüleritesi her geçen gün artan Bitcoin (BTC) çekiyor. 2010'un başından beri değer kazanan Bitcoin için aslında pek çok kişi geç kaldı demek hiçte yanlış olmaz. Çünkü artık 1 Bitcoin alabilmek orta gelirli biri için çok zor. Daha dün yeni bir rekora imza atan Bitcoin şu an 5 bin doları (20000 TL) geçti. Tabi Bitcoin madenciliği yapmak da Türkiye koşullarında oldukça güç. Ancak Bitcoin alıp yatırım yaparak bu işe girmek daha mantıklı görünüyor. Diğer türlü tüm girişimler zaman kaybı olarak değerlendirilebilir. Ya da biraz zor olan bedava Bitcoin kazanma yolları ile bu piyasaya ufak adımlar atmak. Evet. Ücretsiz Bitcoin kazanmak da mümkün, ancak bu hiçte kolay değil. Üstelik az miktarlar elde ediyorsunuz. Ama Bitcoin piyasasını tanımak  için tercih  edilebilir. Peki nasıl bedava Bitcoin kazanabilirsiniz? İşte ücretsiz Bitcoin kazanabileceğiniz iki yöntem. 

Bedava Bitcoin Kazanmanın 2 Yolu


İki yöntemden biri, mobil uygulama ile Bitcoin kazanmakAndroid platformunda yer alan Bitmaker Play Store'da bulunuyor. Peki Bitmaker ile nasıl Bitcoin kazanılıyor? Uygulamanın kazanç modeli oldukça basit. Size gösterdiği reklamlar karşılığında çok cüzzi bir ücret ödüyor. Yani Android üzerinden Bitcoin kazanmak için Bitmaker'a üye olup reklamları görüntülemeniz yeterli. Bu da şöyle oluyor: uygulamaya girip kazanma butonuna dokunuyor, çıkan reklamı kapatıyorsunuz. Daha sonra size bir 4 işlem sorusu sorulup bedava Bitcoini veriyor. Örneğin 4+4 ? Şeklinde basit sorular sorulmakta. Ayrıca her 30 DK'da bir kazancınızı arttırabiliyorsunuz.
Uygulama hakkında daha fazla bilgi için Türkçe çekilen inceleme videosunu izleyebilirsiniz.
Video için tıklayın

Diğer ve son Bitcoin kazanma yolu ise çok popüler olan bir web sitesidir. Sitenin ismi: freebitco.in bu site sayesinde her saat başı belli bir oranda Bitcoin kazanmanız mümkün. Ancak freebitco.in ile bedava Bitcoin kazanma oranları oldukça düşüktür. Tabi çekilişlerle ve şans oyunları ile Bitcoin oranlarınızı arttırabilirsiniz. Ama şanslı olmanız en büyük avantaj denilebilir. Başta da belirttiğimiz gibi Bitcoin için şu an bir geç kalmışlık söz konusu bu nedenle artık bu saatten sonra Bitcoin al-sat yapmak daha mantıklı bir yol olarak görünüyor. 





Peki siz Bitcoin hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı merak ediyoruz.

Gelişmeleri Webmgon.com'un FACEBOOK  ve TWİTTER adreslerinden takip edebilirsiniz.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0