Tek Tıkla İnstagram Profil Fotoğrafını İndirin! (instagram profil resmi büyütme)

İnstagram profil fotoğraflarını büyük görmek bilindiği üzere hiçte kolay değil. Yani İnstagram profil resmini indirmek istediğimizde uygulamalara ihtiyaç duyuyoruz. Ama İnstagram profil fotoğrafını tam boyut olarak görmek artık çok basit.
İnstagram
İnstagram
Her ne kadar İnstagram popüler bir şekilde kullanılıp, her geçen gün büyüse de, İnstagram'da basit ama önemli eksikler de bulunuyor. Hala da gelişmesini sürdüren İnstagram, bu eksiklerden ötürü kullanıcılar tarafından tepki görüyor. Birçok İnstagram eksikliği için ücüncü parti yazılımlar kullanılıyor. Bu da kullanıcılar için güvenlik problemi olarak ortaya çıkıyor. Tüm sosyal medya platformlarında kullanıcı profil resmi büyük boyutlu görüntülenmekte ancak İnstagram, bu imkanı kullanıcılara sunmuyor. Örneğin İnstagram profili indirme ihtiyacı duyduğunuzda, Android ve İOS'ta bunu yapmanız mümkün olmuyor. Bu nedenle İnstagram profil fotoğrafını indirmek için üçüncü parti yazılımları kullanmak zorunda kalınıyor. Ama İnstagram profil fotoğrafı büyütmek ve de dolayısıyla profil resmini indirmek artık oldukça basit. Üstelik "İnstagram profil fotoğrafı indirmek" tek tıkla mümkün.

İşte İnstagram Profil Resmi İndirme Sitesi


Pek çok kişi İnstagram profil resimlerini görüntülemek için uygulama kullanıyor. Fakat buna gerek yok. Çünkü İnstagram profil fotoğrafı indirmek sadece bir tıkla  kolayca yapılabiliyor.  Hem mobilde hem de bilgisayarda İnstagram profil fotoğrafları indirmek için "igdp.me" adındaki site kullanılabilir. Bu site her ne kadar İngilizce olsa da kullanımı ve tasarımı oldukça basit. igdp.me adlı siteye girdiğinizde, hangi profil fotoğrafını indirmek istiyorsanız ona ait kullanıcı adını girmeniz yeterli oluyor. Site, otomatik olarak İnstagram profil resmini büyük gösteriyor. Eğer İnstagram profil fotoğrafını indirmek isterseniz de hemen altta yer alan indirme butonu ile işlemi kolayca gerçekleştirmek mümkün. Ayrıca İnstagram profil fotoğrafları kaliteli bir biçimde görüntülenebiliyor. 




Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0