Söz Dizisinin Oyuncularına Yeni Bir İsim Dahil Oldu!

Söz dizisinin oyuncularına bir yeni isim daha eklendi. Reyting rekortmeni Söz dizisi yoğun ilgi görmeye devam ederken, Söz dizisinin oyuncu kadrosu da genişliyor. Söz'ün son bölümüyle birlikte diziye kötü bir kadın karakter de dahil oldu.
Söz dizisi
Söz
Yayınlandığı gün  yoğun ilgi gören ve reyting sonuçlarında hep ilk sırada yer alan Söz dizisi, televizyonda olduğu gibi internet ortamında da izleme rekorları kırıyor.  Özellikle Söz dizisi YouTube'da hep popüler videoların arasında yer alarak dikkatleri çekiyor. Dizinin başarısı, kadrosunun zenginleşmesiyle de devam ediyor. Son olarak Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde  yer alan oyuncu Ebru Ünlü,  iddialı dizi Söz'ün oyuncu kadrosunda yer alarak yeniden izleyiciyle buluştu. Kötü bir karaktere hayat veren Ebru Ünlü, canlandırdığı karakter için dikkat çeken bir yorum yaptı. Geçtiğimiz günlerde ilk kez Söz dizisinde görünen Ebru Ünlü, yer aldığı dizinin kendisini heyecanlandırdığını belirtti.

Bu arada Ebru Ünlü,  Söz dizisinin yönetmenliğini yapan Yağız Alp Akaydın ile Muhteşem Yüzyıl Kösem’de  de çalışmıştı.   Ünlü, usta yönetmenin liderliğinde tekrar ekranda yer almanın heyecanını taşıyor. Kötü karakterlerin başarısı, iyi karakterleri yükseltmek için gerekli." diyen oyuncu Ebru ÜnlüSöz dizisinin  kötüsü  başarılı oyuncu Serhat Kılıç’tan destek aldığını dile getirdi.  Bundan böyle Söz dizisinin oyuncuları arasında yer alacak olan  Ebru Ünlü, yeni dizisi ve canlandırdığı karakter hakkında şöyle konuştu; “Savunulması imkansız bir kötüyü canlandırıyorum. Hocalarımın ve arkadaşlarımın yardımları olmasa, karaktere  hayat vermem çok zordu. Bu kadar bıçak sırtı karakterlerde, içinde bulunduğunuz dünyanın başarısı sizin başarınızdan daha önemli. Bu denli başarılı bir işte ve başarılı bir ekipte olduğum için kendimi şanslı görüyorum”

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0