İşte Şener Şen'li Yol Ayrım'nın Konusu ve Oyuncuları! (Yol Ayrımı izle...)

Şener Şen'in Yol Ayrımı filmi bu hafta vizyona giriyor. Türkiye sinemasının efsane ikilisi; Yavuz Turgul ile usta oyuncu Şener Şen'i bir araya getiren Yol Ayrımı oyuncularıyla dikkati üzerine çekiyor. İşte Şener Şen'li Yol Ayrımı'nın konusu ve diğer detayları.
Yol ayrımı şenervşen
Yol Ayrımı
Birçok sinemasever tarafından merakla beklenen "Yol Ayrımı" filmi nihayet gösterime giriyor. TMC Film yapımcılığında çekilen Yol Ayrımı usta oyuncu Şener Şen'in 7 yıl sonra oynadığı film olma özelliğine de sahip. Yine Türkiye sinemasının usta yönetmenlerinden Yavuz Turgul'un da 2 yıl aradan sonra yönettiği Yol Ayrımı, Şen ile Turgul'u bir kez daha buluşturdu.
Öte yandan acımasız bir iş adamı olan Mazhar Kozanlı’nın yaşadığı büyük bir travma sonrası hayatında bir yol ayrımına gelişi anlatan film, 100 kişilik ekip ile 1 ay 2 haftada tamamlandı.  Şimdiden sosyal medyada büyük bir beğeni toplayan "Yol Ayrımı" filminin fragmanı da dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Peki Yol Ayrımı'nın oyuncu kadrosunda kimler var? Filmin dikkat çeken ayrıntıları haberimizin devamında...

Yol Ayrımı Oyuncuları ve Konusuyla Oldukça İddialı


"Bir ormanda yol ikiye ayrıldı ve ben. Ben gittim daha az geçilmişinden ve bütün farkı yaratan bu oldu işte." bu sözle dikkat çeken Yol Ayrımı'nın oyuncu kadrosunda:  Şener Şen, Çiğdem Selışık Onat, Rutkay Aziz, Nihal Yalçın, Mert Fırat, Tilbe Saran, Ruhsar Öcal, Defne Kayalar ve  Şerif Erol yer alıyor. Yol Ayrımı'nın senaryosunu ve yönetmenliğini ise usta sinemacı Yavuz Turgul üstleniyor. TMC Film''in yapımcılığını gerçekleştirdiği Yol Ayrımı sinemaseverleri beyazperdeye kiflemesi bekleniyor. Yarın gösterime girecek filme ilgi büyük.
Dram türünde vizyona girecek film,  gerek konusuyla gerekse oyuncu kadrosuyla oldukça iddialı. 

Vizyon tarihi 10 Kasım olarak belirlenen Yol Ayrımı'nın konusu  ise şöyle:
Filmde, acımasız bir iş adamı olan Mazhar Kozanlı’nın (Şener Şen) yaşadığı büyük bir travma sonrası hayatında bir yol ayrımına gelişi anlatılıyor. Çalınmış çocukluğunu geri almanın, hayatını gerçekten istediği gibi yaşamanın bedelini ödemeye hazır mı? Doğayı ve insanları başka bir gözle görmenin, hissetmenin bedeli ne olacak? Hayatında ilk kez bir yol ayrımına varan Mazhar gerçekten istediği yoldan ilerleyebilecek mi?




Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0