Güliz Ayla'nın "Parla" Adlı İkinci Albümü Müzikseverlerle Buluştu!

Güliz Ayla'nın "Parla" albümü müzikseverlerle buluşuyor. Yeni tarzıyla dikkat çeken Güliz Ayla, yeni şarkılarıyla da çok konuşulacak gibi görünüyor. Geçtiğimiz yıla damga vuran güzel şarkıcının yeni albümü hareketli şarkılarla dolu. İşte Güliz Ayla'nın Parla albümü...
Parla
Güliz Ayla
Yaklaşık iki yıl önce, yani Eylül 2015'te ilk albümünü müzikseverlerin beğenisine sunan Güliz Ayla, kısa süre içerisinde milyonların beğenisini toplamayı başardı. Yine kendi adıyla piyasaya sürdüğü albüm, hala da dinlenmeye devam ediliyor. 2015'ten bu yana ilk albümdeki şarkılarını kliplendiren güzel şarkıcı 2017'nin sonlarına doğru yaklaştığımız şu günlerde, yeni albümüyle sevenlerine sürpriz yaptı. Güliz Ayla'nın "Parla" adıyla çıkan yeni albümü bugün itibariyle müzikseverlerle buluştu. Öte yandan Güliz Ayla Parla albümünde çokça hareketli şarkıya yer vererek herkesi şaşırttı. Geçtiğimiz günlerde YouTube'da ilk kez "Parla" albümünün teaser'ını  yayınlayan Güliz Ayla, sosyal medyada olumlu yorumlar almayı başardı. İlk albümünde olduğu gibi  yeni albümündeki şarkıların birçoğuna da imza atan Güliz Ayla, "Parla" projesi için çok heyecanlı olduğunu belirtti. Bu arada güzel şarkıcı Güliz Ayla'nın yeni şarkıları içinde farklı tarzdaki çalışmalar dikkat çekiyor.

Güliz Ayla'dan Yeni Albümle Birlikte Yeni Tarz!


Sony Müzik Türkiye etiketiyle satışa sunulan Güliz Ayla'nın Parla albümü, İTunes, Apple Müzik, Spotify ve YouTube gibi birçok dijital platformda yerini aldı. 8 adet şarkının yer aldığı "Parla" albümünde hareketli şarkılar kadar duygusal şarkılar da dikkat çekiyor. Bu arada Güliz Ayla, sosyal medya hesaplarında yeni albümünü şu paylaşımla sevenlerine duyurdu: "Heyecanım tarifsiz, uzun zamandır midemde kelebeklerle yaşıyorum. Kavuşmamıza çok az kaldı. Görüşmek üzere!"
Güliz Ayla'nın bugün itibariyle dinleyiciyle buluşan albümü için farklı isimlerle çalışıldı. Sony Müzik etiketiyle yayınlanan Parla albümüyle birlikte Güliz Ayla da yepyeni bir tarzla hayranlarının karşısına çıktı. Sanatçının özellikle saçında önemli değişiklikler göze çarpıyor.

Ayrıca albümün ilk çıkış şarkısı da "Bilirkişi" olarak belirlendi ve kliplendirildi. Güliz Ayla'nın Bilirkişi şarkısı hareketli ritmi ve sözleriyle dikkat çekiyor. Sosyal medyada büyük ilgi gören Güliz Ayla'nın Parla albümünde yer alan şarkılar şöyle:
Güliz Ayla - Bilirkişi
Güliz Ayla - Diğer Yanım
Güliz Ayla - Gelsin Öpsün Kalbimi
Güliz Ayla - Yedmedi Mi
Güliz Ayla - Hodrimeydan
Güliz Ayla - Öldür Beni
Güliz Ayla - Uyar Bana
Güliz Ayla - Benim Adım Yalnızlık
Bakalım Güliz Ayla'nın yeni şarkıları çıkış yaptığı şarkılar kadar etki yaratacak mı?





Gelişmeleri Webmgon.com'un FACEBOOK  ve TWİTTER sayfalarından takip edebilirsiniz.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0