Ayçin İnci, Bakın Neden Çok Sayıda Kapak Topladı?

Melekler kahvesi
Ayçin İnci

Melekler Kahvesi ve Gültepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin ortak yürüttüğü sosyal sorumluluk projesine ünlülerden destek gelmeye devam ediyor. Kapaklarla hayvanlar için su ve mama kabı yapılan çalışmaya Ayçin İnci de katıldı.
Sokakta yaşayan hayvan dostlarımız için başlatılan kapaklardan mama ve su kabı yapma çalışmasına ünlülerden büyük destek gelmeye devam ediyor. Son olarak güzel oyuncu Ayçin İnci de bu anlamlı sosyal sorumluluk projesine katkıda bulundu. Ayçin İnci, evinde topladığı kapakları getirerek sokak hayvanları için su kabı ve mama kabı yapılması amacıyla dönüşüme verdi.

Melekler Kahvesi ve Gültepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  işbirliğinde gerçekleşen çalışmaya ilgi her geçen gün büyüyor. Topladığı kapakları dönüşüme veren Ayçin İnci de destek veren ünlülerin arasına katılmış oldu. Kapakları teslim eden ünlü oyuncuya ilgi de büyüktü. Öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılaşan güzel oyuncu, fotoğraf isteklerini geri çevirmezken, herkesi bu anlamlı projede yer almaya davet etti.
Sosyal sorumluluk

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0