Android 8.0 Oreo Alacak Asus ZenFone Cihazları Listesi

Ünlü bilgisayar üreticisi Asus'un ZenFone modelli akıllı telefonlarından  hangilerinin  Android  8.0  Oreo'yu alacağı, pek çok Asus ZenFone  kullanıcısı tarafından merak edilmeye başlandı. Peki hangi Asus ZenFone telefonları Android 8.0 Oreo  alacak? İşte Android 8.0'ı alacak ve    almayacak Asus ZenFone telefonlarının listesi.
Asus zenfone
Asus
ZenFone modelleriyle akıllı telefon piyasasına hızlı bir giriş yapıp, akıllı telefon sektörünü yönlendirmeyi başaran Çin'li  üretici Asus, henüz Android 8.0 Oreo güncellemesi alacak telefonlarının listesini yayınlamadı.  Ancak  kesin gözüyle bakılan Android 8.0  güncellemesi alacak Asutelefonlarını sizler için bir araya getirdik. Geçtiğimiz aylarda Android 7.0 güncellemesi  alan bazı Asus telefonlarından sonra şimdiyse pek çok Asus ZenFone kullanıcısı, "hangi Asus telefonları Android 8.0'ı  alacak?" Sorusunu sormaya başladı. Peki ama hangi Asus ZenFone modelleri Android Oreo'yu alacak?  Android Oreo güncellemesinin Google tarafından yayınlanmasıyla telefon üreticileri de çalışmalarına başlamış durumda. Android 8.0 Oreo  güncellemesi  için çalışmalara başlayan üreticilerden biri de Asus.  Android 8.0 için henüz Asus kanadından  resmi bir açıklama gelmedi fakat, Android 8.0 alacak Asus telefonları nerdeyse belli.  

İşte Android 8.0 Oreo Alacak Asus ZenFone Cihazları!


Geçtiğimiz ay yeni ZenFone serisini tanıtan Asus, tam olarak 8 model piyasaya sürdü. Elbette Asus, Android 8.0 Oreo'yu ilk olarak bu cihazlara sunacak. Bu arada Asus, ZenFone 4'ü 8 model olarak satışa çıkarttı fakat bunlardan sadece birkaçını ülkemizde  görmek mümkün olacak. Ayrıca Android 8'i ilk alacak olan ZenFone 4 modellerinin çokluğu nedeniyle diğer Android 8.0 Oreo alacak cihazların güncellemeyle buluşması zaman alacak. Peki ZenFone 4 dışında hangi Asus telefonlar Android 8.0 güncellemesi alacak? İlk etapta geçen yıl çıkan  Asus ZenFone 3, Asus Zenfone 3 Deluxe ve Asus Zenfone 3 Laser güncellemeyi alacak. Daha sonra diğer ZenFone 3 cihazları da Android 8.0 Oreo ile buluşacak. Öte yandan iddialara göre, Asus ZenFone 3 Max Android 8.0 alamayabilir. Tabi Asus'tan Android 8.0 Oreo  hakkında henüz açıklama gelmiş değil. Ama yukarda adı geçen ZenFone cihazlar Android 8'i kesin alacak modeller.  Ayrıca Android 8.0 Oreo alamayacak Asus cihazlar arasında, Asus ZenFone 2 ve  ZenFone 2'nin diğer modelleri de gösteriliyor.
Asus zenfone 4
ZenFone4
İşte Asus'un Android 8.0 alacak cihazlarının tam listesi:
Asus ZenFone 4
Asus ZenFone Pro
Asus ZenFone 4 Max
Asus ZenFone 4 Max Pro 
Asus ZenFone 4 Selfie
Asus ZenFone 4 Selfie Pro
Asus Zenfone Go (,Düşük ihtimal)
Asus Zenfone Life
Asus Zenfone 3s Max
Asus Zenfone AR
Asus Zenfone 3 Zoom
Asus Zenfone 3 Max (Düşük ihtimal)
Asus Zenfone 3 Deluxe 5.5
Asus Zenfone 3 Laser
Asus Zenfone 3
Asus Zenfone 3 Ultra
Asus Zenpad Z8s
Asus Zenpad Z8s
Asus Zenpad 3s 8.0
Asus Zenpad 3s 10
Asus Zenpad Z10
Diğer yandan Asus kanadından gelen her yeni Android 8.0 açıklamasıyla birlikte "Android 8 Oreo alacak Asus cihazlar" listesi güncelleniyor.






Yeni gelişmeler için FACEBOOK ve TWİTTER  sayfalarımızı takip edebilirsiniz.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0