Yol Arkadaşım Filmi Güldürmeye Geliyor! İşte Yol Arkadaşım'ın oyuncuları

3 Adam'ın sevilen iki ismi, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak'ın filmi "Yol Arkadaşım" izleyiciyi gülme kırizine sokmayı hedefliyor. Öte yandan Yol Arkadaşım'ın fragmanı da kısa sürede önemli bir izlemeye ulaştı. İşte Yol Arkadaşım'ın oyuncuları ve konusu.
Oğuzhan koç
Yol arkadaşım
Kısa bir süre önce fragmanı YouTube üzerinde yayınlanan Yol Arkadaşım filmi bu hafta vizyona giriyor.  Çok Güzel Hareketler Bunlar ile izleyici tarafından sevilen Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak'ı sinemaseverlerle buluşturan komedi türündeki film bir yol macerasını beyazperdeye taşıyor. Bu arada İbrahim Büyükak'ın açıklamasına göre: Acun Ilıcalı da Yol Arkadaşım filminde konuk oyuncu olarak rol aldı. BKM'nin yapımcılığında izleyiciyle buluşacak Yol Arkadaşım'ın film müzikleri de oldukça eğlenceli. Oğuzhan Koç film müziklerine imza atarken, İbrahim Büyükak ise senaryoyu kaleme aldı. Eğlenceli sahneleriyle dikkat çeken film bu Cuma gösterime giriyor. Ayrıca Yol Arkadaşım'ın oyuncuları arasında önemli isimler de var.

Yol Arkadaşım'ın Oyuncuları


Onur ve Şeref rolleriyle Oğuzhan Koç  ve İbrahim Büyükak başrolde karşımıza çıktığı filmin diğer oyuncuları da dikkat çekiyor. Yol Arkadaşım'ın oyuncuları arasında;  Eda Ece, Aslı Bekiroğlu, Emre Kınay ve konuk oyuncu Acun Ilıcalı yer alıyor. Müzisyenlere çektiği kliplerle adından söz ettiren Bedran Güzel, bu kez uzun metrajlı Yol Arkadaşım filminin yönetmen koltuğunda karşımıza çıkıyor. Öte yandan  senaryosunu İbrahim Büyükak'ın  yazdığı filmin yapımcılığını ise Necati Akpınar gerçekleştirdi. Çekimlerinin bir kısmı Ayvalık'ta tamamlanan Yol Arkadaşım'ın fragmanı kısa sürede büyük bir izlemeye ulaştı. Yine Yol Arkadaşım'ın konusu da oldukça eğlenceli.

YOL ARKADAŞIM FİLMİNİN KONUSU


vizyon tarihi 27 Ekim olarak belirlenen film bu Cuma sinemaseverlerle buluşuyor. Yol Arkadaşım'ın konusu ise kısaca şöyle:
Başarısız bir ilaç mümessili olan Onur’un kurban bayramına üç gün kala üç zor hedefi vardır; Ayvalık’taki kız arkadaşının ailesiyle tanışmak, kovulduğu işini geri kazanmak ve ilk iki hedefi yol arkadaşı Şeref’e rağmen başarmak. Bir telefon uygulamasıyla tanışan ve tek ortak noktaları gidecekleri istikamet olan Onur ve Şeref’in eğlence ve macera dolu yolculuğu, izleyen herkese kurduğu hayal ile yaşadığı hayat arasındaki farkı sorgulatacak.





Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0