Vodafone İnternet Avcıları ile Bedava İnternet & İPhone 7 Fırsatı

Vodafone'dan İnternet Avcıları'na bedava internet ve İPhone 7 Plus hediyesi geliyor. Vodafon'un Pokemon GO tadındaki "İnternet Avcıları" adlı uygulaması ile  oyun oynayarak bedava internet ve hediye İPhone fırsatı var. İşte detaylar.
Vidafone
Vodafone
Üç büyük operatörün gençlere yônelik düzenlediği  farklı fırsat kampanyaları her zaman dikkat çekmiştir. Son olarak Vodafone, 26 yaşını geçmemiş gençlere yönelik farklı bir uygulamaya imza attı. İnternet Avcıları adındaki oyun ile Vodafone kullanıcıları indirimli internet paketleri, bedava internet hediyesi fırsatından faydalanabiliyor. Aynı zamanda "İnternet Avcıları" oyununda kazanılan Bit adındaki puanlarla hediye İPhone 7 Plus  kazanmak da mümkün. Bu arada Vodafone'un İnternet Avcıları uygulaması diğer iki operatör kullanıcıları için de açık. Geçtiğimiz yıla damga vuran Pokemon Go oyunundan esinlenerek hazırlanan uygulama, eğlenceli vakit geçirirken hediye fırsatları sunarak da kullanıcıların ilgisini çekiyor. Vodafone'un geçtiğimiz günlerde yayınladığı İnternet Avcıları uygulamasından şikayetler olsa da genel itibariyle kullanıcılar memnun.

Aralık 2017'ye kadar İnternet Avcıları oyununu oynayarak 30 bin Bit toplayanlar arasından yapılacak çekilişle 5 kişiye İPhone 7 Plus hediye edileceği açıklandı. Ayrıca oyunda toplanan Bit'lerle bedava 1 GB internet kazanma şansı da bulunuyor. Vodafone 1 GB internet  puana göre günlük, saatlik ve haftalık olarak belirlenmiş durumda. Yine İnternet Avcıları'nda toplanan Bit ile indirimli internet paketleri de almak mümkün. Her ne kadar Vodafone İnternet Avcıları uygulamasını diğer operatör kullanıcıları için açık tutsa da, Onlara yönelik hediye bulunmuyor.





Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0