Oylaması Başlayan 44. Pantene Altın Kelebek Ödülleri 2017 Adayları Belli Oldu!

Altın Kelebek Kazananları Belli Oldu! Öğrenmek için tıkla

44. Pantene Altın Kelebek Ödülleri için geri sayım başladı. Geçtiğimiz gün adayları açıklanan 44. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde Tv ve müzik dünyasının en iyileri  yarışıyor. pek çok  kategoride yüzlerce adayın yarıştığı ödül töreninde oylama heyecanı da başladı.
Altın Kelebek
GÜNCEL
Altın Kelebek Kazananları Belli Oldu! Öğrenmek için tıkla


Hürriyet Gazetesi'nin  "Kelebek" ekiyle aynı adı taşıyan ve bu yıl 44.sü düzenlenen Altın Kelebek Ödülleri başladı. Bu sene  44. kez  en iyilerin ödüllendirileceği törende  oylama online olarak yapılıyor.  Geçtiğimiz gün birçok ünlü ismin jüriliğiyle  Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nin   bu yılki adayları belirlendi. Hürriyet ve Pantene işbirliğiyle düzenlenen 44. Altın Kelebek Ödülleri'nde TV ve müzik dünyasına  2017  yılında  damga vuranlar oylama sonuçlarından sonra düzenlenecek bir törenle ödüllendirilecek. Adaylarının belirlendiği 44. Pantene  Altın Kelebek Ödülleri 2017'de tanınan isimler adayları belirledi. Aynı zamanda kategorilere "Diğer"  seçeneği de eklendi.  Bu sayede,  halk oylamasında kategorilerde  olmayan isimler de yazılarak eklenebilecek.  Adayların seçilmesiyle oylama da dün itibariyle internet üzerinden başladı.

Öte yandan 44.  Pantene Altın Kelebek Ödülleri oylamasının ne zaman biteceği de  açıklandı.  Yapılan açıklamaya göre; oylama Kasım ayında son bulacak. Aralık ayında  yapılacak 44. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde pek çok kategoride kıyasıya yarışta başlamış oldu. Birçok dizi, oyuncu ve müzisyen  sosyal medya hesaplarından takipçilerinden destek istemeye başladı.  Kanal D, Teve2 ve hurriyet.com.tr'de  yayınlanacak ödül töreninin kategorileri de dikkat çekiyor.

44. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde Kıyasıya Yarış Başladı!


Bu yıla damgasını vuran, televizyon ve müzik dünyasında beğeni toplayan pek çok kişi, dizi ve şarkı  44. Kez düzenlenen Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde  ödül alacak.  44. Altın Kelebek Ödüllerinin 2017 adaylarını barındıran  kategoriler şöyle: en iyi dizi, en iyi kadın oyuncu, en iyi erkek oyuncu,  en iyi komedi & romantik dizi, en iyi komedi & romantik dizi kadın oyuncu, en iyi komedi & romantik dizi erkek oyuncu, en iyi yönetmen, en iyi senarist, en iyi dizi müziği,  en iyi kadın sunucu, en iyi erkek sunucu,  en iyi kadın haber sunucusu, en iyi erkek  haber sunucusu, en iyi haber programı, en iyi gündüz kuşağı, en iyi spor programı,  en iyi dizi cifti,  en iyi yarışma,  en iyi pop müzik erkek, en iyi pop müzik kadın, en iyi müzik grubu, en iyi çıkış yapan, en iyi klip, en iyi fantazi-halk müziği kadın, en iyi fantazi-halk müziği erkek, yılın şarkısı,  en iyi Youtuber/İnstagramer, en iyi proje (müzik) , en iyi çocuk oyuncu.

Altın Kelebek oylaması  pantenealtinkelebekodulleri.com adresinden gerçekleştiriliyor. Bu arada bu yıl ilk kez Youtuberlar ve İnstagram fenomenleri de Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde yarışıyor. Öte yandan oylamaya katılanlar arasında yapılacak çekilişle de  çeşitli hediyeler dağıtılacak.  Yine 44.  Pantene Altın Kelebek Ödülleritörenine katılma  şansının detayları da oylamanın yapıldığı  internet sitesinde yer alıyor.





Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0