OHA Diyorum Filmi İzleyiciyle Buluşuyor! İşte Oha Diyorum Oyuncuları

YouTube kanalı Oha Diyorum'un filmi 3 Kasım Cuma günü vizyona giriyor. Komik sahneleriyle dikkat çeken Oha Diyorum filminin fragmanı da yine büyük beğeni topladı. İşte Oha Diyorum filminin oyuncuları ve konusuna ilişkin detaylar.
Oha diyorum melih fırat
Oha diyorum
Alman şirketi Mediakraft'ın,  Türkiye bölümü Mediakraft Türkiye'nin bünyesinde kurulan Oha Diyorum YouTube kanalı, kısa sürede ülkemizde en çok izlenen ve video içerik üreten kanalı haline geldi. Oha Diyorum'un yaptığı birçok içerik yeni ve genç YouTuber'lara ilham oldu. Ve O ekip şimdide aynı adla beyazperdede izleyiciyle buluşuyor.  Oha Diyorum filmi geçtiğimiz aylarda duyurulup dikkatleri üzerine çekti. Öte yandan Oha Diyorum filminin fragmanı da kısa bir süre içinde milyonlarca izlemeye ulaştı. Yine, Oha Diyorum YouTube'da yayınlanan fragmanıyla beğeni toplamayı başardı. Sinemaseverlerle buluşmak  için gün sayan film, çok sert eleştiriler de alıyor. Oha Diyorum filmine gelen en önemli eleştiri: YouTube'a hazırlanmış bir içerik basitliğinde oluşu ve sinema ciddiyetinden uzak olması olarak göze çarpıyor. Hatırlanacağı üzere  geçtiğimiz yaz ünlü YouTuber'lardan Halil Söyletmez de "Cumali Ceber" karakterini beyazperdeye taşımıştı. Cumali Ceber filmi, yerden yere vurulsa da 400 bin izlemeyle 3 aylık gişe rekorunu kırmıştı.

Oha Diyorum Filminde Ekip,  Fırat'ın Arabasının  Peşinde!


"Oha Diyorum" ekibinden oluşan aynı adlı film komedi türünde izleyiciyle buluşacak. Bu arada Oha Diyorum filminin oyuncuları arasında ekibin tanınan birçok ismi bulunmuyor. Tuğçe, Sıla, Okaner, Oha Diyorum  ekibinde olupta sinema filminde yer almayan isimlerden birkaçı. Oha Diyorum oyuncularında yer alan isimler ise şöyle: Fırat Sobutay, Melih Abuaf, Alper Rende. Oyuncu Bahar Şahin de yine Oha Diyorum'da yer alan isimler arasında.  İnternet girişimcisi, senarist Ersan Özer tarafından senaryosu kaleme alınan film bu Cuma gösterime giriyor. Bu arada Oha Diyorum'un yönetmen koltuğunda da oturan  Ersan Özer, aynı zamanda Yapyap, Bombom Tv, Oha Diyorum gibi  YouTube kanallarını Melih Abuaf ile birlikte hayata geçiren isimdir. Vizyon tarihi 3 Kasım olarak belirlenen "Oha Diyorum" filminin konusu da dikkat çekiyor. Oha Diyorum ekibi, filmde Fırat'ın çalınan arabasıyla birlikte  kızının  giden video ve fotoğraflarının peşinde.

Bu Cuma vizyona girecek "OHA Diyorum  filmi " konusuyla  da dikkat çekiyor. İşte YouTuber'ların çektiği OHA Diyorum filminin konusu:  "Filmde OHA Diyorum ekibi, arkadaşları  Fırat'ın arabasını çalan hırsızların peşine düşüyor. Arabada Fırat'ın kızı Pera'nın doğduğundan bu yana çekilmiş tüm fotoğraflarının ve videolarının olduğu, başka kopyası bulunmayan bir hard disk vardır. Melih, Fırat ve Alper bu hard diski alabilmek için yola çıkınca kendilerini hem komik hem de aksiyon dolu bir maceranın içinde buluyorlar."





Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0