Bedava İngilizce Öğreten 3 Uygulama! (En iyi İngilizce uygulamaları)

İngilizce öğrenmek isteyen pek çok kişi çeşitli  "İngilizce öğrenme yöntemlerine" başvurur. Bunun başında da akıllı telefondan İngilizce'yi öğrenmek geliyor. Peki en iyi İngilizce öğrenme uygulamaları hangileri? İşte "en iyi 3 İngilizce öğrenme uygulaması"
İngilizce
Bedava ingilizce
İngilizce öğrenmek artık bir ihtiyaç, başka bir deyişle bir zorunluluk haline geldi. İngilizce öğrenmek aslında çokta zor birşey değil. Gelişen teknolojiyle birlikte mobil cihazlar da olabildiğince gelişti. Peki bunun İngilizce ile ne alakası var? Denilebilir ancak çok alakası var. Çünkü yapılan araştırmalar mobil uygulamalarla kolayca İngilizce öğrenildiği,  hatta  bir İngilizce kursundan daha az bir zamanda dilin öğrenildiği ortaya konuluyor.  Yani İngilizce öğrenmek artık uygulamalar sayesinde kolaylaştı. Hemde ücretsiz İngilizce öğrenme imkanı ortaya çıktı. Yapılan bilimsel araştırmaların sonuçları ortada... Peki ama en iyi İngilizce öğrenme uygulamaları hangileri? Ücretsiz İngilizce öğrenmeyi sağlayan uygulamaları bu yazımızda sizler için derledik. İşte en iyi İngilizce uygulamaları...

En İyi 3 İngilizce Öğrenme Programı


İngilizce

Duolingo


İngiltere'de bir üniversitede akademisyen olan iki bilim insanı tarafından geliştirilen Duolingo, oldukça güzel bir  İngilizce öğrenme uygulaması. Birçok farklı teknikle size bedava İngilizce öğreten Duolingo öyle saatlerce zaman ayırmanızı da istemiyor. Her gün 10 dakikanızı istiyor. Evet, yanlış anlamadınız sadece 10 Dk... Uygulama yazarak İngilizce öğrenme, Okuyarak İngilizce öğrenme ve konuşarak İngilizce öğrenme gibi teknikleri uyguluyor. Giriş seviyesinden başlayabileceğiniz gibi başka seviyelerden de devam edebilirsiniz. Yaklaşık 1 milyon kişinin tercih ettiği Duolingo, kullanıcılar tarafından oldukça yüksek bir puan almış durumda.

İngilizce

Memrise


Çok başarılı bir İngilizce uygulaması olan Memrise, ilginç bir teknikle İngilizce öğrenmenizi sağlıyor. Akıllı telefonunuza veya bilgisayarınıza indirebileceğiniz Memrise giriş seviyesinden sizi başlatıyor. Öte yandan Memrise İngilizce öğrenme yöntemi olarak oyun tekniğini uyguluyor. Yani farklı oyunlardaki görevleri tamamlayarak dil öğreniyorsunuz. Aynen şu şekilde:
"Tektipleştirme'den düşmanlar Çoklu Evren'i birbirine bağlayan Kelebek cihazlardan birini çaldılar. Görev Kontrol yardımcılarının rehberliğinde dil öğrenme becerilerini geliştirmeli ve bir dizi görevi tamamlamalısın: Dil becerilerini kullanarak düşman ajanlarını onlardan biri olduğuna inandır
Seni çalınan Kelebek cihazının yerine yönlendirecek olan bilgiyi topla Kendini iyi sakla ve yakalanmamaya dikkat et!"  Bu İngilizce öğrenme programı da kullanıcılar tarafından büyük bir puan almış durumda. 100 bin kişinin tercih ettiği uygulama, "kolay İngilizce öğrenmeyi" sağlıyor. Bu arada Memrise,  Google Play Store'da 2017'nin en iyi uygulaması ödülünü de elinde tutuyor.

English Ninjas

Anadili İngilizce  olan insanlarla konuşup İngilizce öğrenmek ister misiniz? Kim istemez ki seslerini duyar gibiyiz.... Evet, tuhaf ismiyle dikkat çeken English Ninjas, tam da bu işe yarıyor. Anadili İngilizce olan ABD ve Kanada vatandaşlarıyla yüzyüze konuşarak İngilizce öğrenmenizi sağlayan bu uygulama video yöntemini kullanıyor. İngilizce pratik yapmak istediğinizde uygulamaya giriş yaparak o an açık olan kişilerle tamamen İngilizce konuşabilirsiniz. Veya seçtiğiniz biri online olduğunda da yine English Ninjas  ile kendisiyle konuşabilirsiniz. Bu arada English Ninjas uygulamasının ücretli olduğunu bilmenizde fayda var. Ancak ilk girişte  ücretsiz olarak  uygulamayı kullanabilir, eğer sevdiyseniz ücreti ödeyerek devam edebilirsiniz.





Peki siz hangi yöntemlerle İngilizce öğrenmeyi tercih ediyorsunuz? Bizimle paylaşmayı unutmayın.

Gelişmeleri Webmgon'un FACEBOOK  ve  TWİTTER sayfalarından takip edebilirsiniz.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0