Türkiye'nin 4. Operatörü Netgsm Mobil'in SİM Kart İzinleri Tamam!

Türkiye'nin 4. operatörü olmaya hazırlanan Netgsm'den haber var. Geçtiğimiz sene "Netgsm Mobil" olarak Negsm'in 4. operatör olacağı söylenmiş ancak herhangi bir gelişme yaşanmamılştı. Edinilen bilgiye göre Netgsm'in mobil hattı hazır!
Operatörler
Netgsm A.Ş
Özel Haber / MAZLUM GÜNHAN - WEBMGON

Şirketlere  kurumsal çözümler üreten Netgsm, uzun süredir faaliyetlerini sürdürmeyi devam ediyor. Geçtiğimiz sene teknoloji dünyasının gündemine düşen Netgsm,  Türkiye'nin 4. operatörü olacağını açıklamıştı. Şirketin bu haberi büyük bir ilgiyle karşılanmış, Netgsm'in Netgsm Mobil için  verdiğ 1 Ocak 2017 tarihi merakla beklenmişti. Ancak Netgsm'den uzun bir süredir ses seda çıkmıyordu. Netgsm'in mobil hattını bekleyenler şirketten gelecek açıklamalara kitlenmiş durumda.  Henüs tam olarak kapsamlı bir açıklama yapmayan Netgsm'den aldığımız bilgiye göre SİM kart  izinleri alınmış durumda.

Netgsm'in SİM Kartları İçin Gerekli İzinler Tamam!


Çok kısa bir süre içerisinde Netgsm Mobil'i görmemiz mümkün. Türkiye'nin 4. operatörü olmak için hazırlanan Netgsm SİM kartlar için BTK'dan gerekli izinleri almış durumda. Netgsm'den Webmgon.com'a yapılan açıklama şöyle:
"Firmamız BTK'dan (Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu) almış olduğu SMŞH lisansı kapsamında çıkaracağı SİM kartıyla hizmet verme çalışmalarına devam etmektedir.  Konu hakkında gelişme oldukça sizlerle ve kamuoyuyla paylaşacağımızı bilmenizi isteriz.
Saygılarımızla
ÇAĞRI MERKEZİ & ABONELİK İŞLEMLERİ
Netgsm İletişim ve Bilgi Teknolojileri A.Ş"
2017'nin sonu veya 2018'in başı gibi hizmet vermesi beklenen Netgsm'nin Turkcell'in altyapısını kullanacığı belirtiliyor. Netgsm'in hangi cep telefonu koduyla hizmet vereceği de merak konusu. Bakalım Netgsm operatör olarak ne zaman hizmetlerine başlayacak?
Netgsm Mobil

Gelişmeleri Webmgon'un  FACEBOOK ve TWİTTER sayfalarından takip edebilirsiniz.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0