Siyah İnci Dizisi Reyting Sonuçlarında Kötü Başladı

Star Tv'nin iddialı dizisi Siyah İnci'nin dün ekrana gelen bölümü büyük bir ilgi gördü. Peki Siyah İnci dizisi reytinglerde kaçıncı oldu. İşte oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Siyah İnci'nin reyting sonuçları...

Hande erçel
Siyah İnci
24 yaşındaki güzel oyuncu Hande Erçel, Tolgahan Sayışman ve Berk Hakman'ı aynı projede buluşturan Siyah İnci dizisinin Star TV'de ekranlara gelen bölümü büyük bir ilgi gördü. Siyah İnci'nin ekranlara geldiği saatlerde sosyal medyada da en çok konuşulan konular arasına girdi. Hazal ve Kenan'ın tutkulu aşkını anlatan dram ve aksiyonun iç içe geçtiği Star TV'nin yeni dizisi bu yılın en iddialı yapımları arasında gösteriliyor.

Senaryosu Yekta Torun'a emanet olan dizinin yönetmen koltuğunda ise Erol Özlevi oturuyor. Dizide Hande Erçel Hazal, Berk Hakman Vural ve yakışıklı oyuncu  Tolgahan Sayışman ise Kenan karakterine hayat veriyor.  Peki Siyah İnci 1. bölümü reytinglerde kaçıncı oldu?  Siyah İnci'nin reyting sonuçları, ve ilk bölüm ayrıntıları haberimizin dSonuçları


İşte Siyah İnci Reyting Sonuçları


Siyah İnci reyting yarışına çok 
kötü başladı. Dün ilk kez Star'da ekrana gelen Siyah İnci'nin reyting sonuçları şöyle:

AB reyting sonuçlarına göre, Siyah İnci dokuzuncu sırada yer alabildi. Öte yandan AB reyting sonuçlarında Atiker Konyaspor'un Avrupa Ligi karşılaşması birinci, Bizim Hikaye dizisi ikinci, Kanatsız Kuşlar ise  üçüncü oldu. Siyah İnci'nin Total'deki reyting sonucu ise şöyle: Bizim Hikaye'nin birinci, Kanatsız Kuşlar'ın ikinci olduğu sıralamada Siyah İnci dizisi onikinci  sırada yer alabildi. Siyah İnci dizisinin reyting sonuçlarındaki kötü durumu ABC1 reytinglerine de yansıdı. Bizim Hikaye dizisinin birinci olduğu sıralamada Hande Erçel ve Tolgahan Sayışman'ın dizisi Siyah İnci onbirinci sırada yer alabildi. Ve dolaysıyla Siyah İnci reytinglerde kötü bir başlangıç yaptı.






Star Tv,  Siyah İnci'nin konusu hakkında ise şu bilgiye yer verdi: Birbirlerinden hiç ayrılmamaya söz vermiş, Ege’de küçük bir sahil kasabasında yaşayan Hazal (Hande Erçel) ve Kenan’ın (Tolgahan Sayışman) aşkı, Vural’ın (Berk Hakman ) kasabaya gelişi ve Hazal ‘ı elde etmek için her şeyi göze alması ile değişecek ve iki sevgilinin hayatları alt üst olacak. Bu arada Siyah İnci'nin 1. Bölümüne ait fragman da geçen hafta yayınlandı ve yüksek bir izleme aldı. İlk kez Starvatv'de ekrana gelen ve reyting sonuçlarıyla herkesi saşırtan Siyah İnci, bakalım önümüzdeki bölümlerinde ne gibi sürprizlerle karşımıza çıkacak?

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0