Siyah İnci Dizisi Nerde Çekiliyor? Siyah İnci'nin Oyuncuları Ve Konusu

Tolgahan Sayışman ve Hande Erçel'in dizisi Siyah inci, izleyiciyle buluşmak için gün sayıyor. Öte yandan Siyah İnci dizisinin oyuncu kadrosu da oldukça iddialı. Peki Siyah İnci dizisinin konusu ne? Siyah İnci nerde çekiliyor? İşte Siyah İnci dizisinin ayrıntıları.
Hande erçel
Siyah İnci
Bu sezonun iddialı dizilerine bir yenisi daha ekleniyor. Star Tv'de başlayacak olan "Siyah İnci" adındaki yapım ekranlara gelmek için gün sayıyor. Öte yandan Star Tv'nin Siyah İnci dizisi şimdiden sosyal medyada da çokça konuşulmaya başlandı bile. Dizinin yayınlanan iki fragmanı da yine YouTube ve Puhutv'de diziseverler tarafından beğeni topladı. Siyah İnci'nin başlamasına az bir süre kala izleyicinin de kafasında pek çok soru bulunuyor. Bu soruların başında ise "Siyah İnci nerede çekiliyor?" geliyor. Çeşme Ildır’da çekimleri devam eden Siyah İnci'nin oyuncu kadrosunda güzel oyuncu Hande Erçel, Tolgahan Sayışman ve Berk Hakman gibi sevilen isimler yer alıyor. Peki Siyah İnci dizisinin konusu ne?

Hazal Ve  Kerem'in Tutkulu  Aşkı Diziye Damga Vuracak! 


Hande Erçel'in Hazal, Tolgahan Sayışman'ın Kenan ve Berk Hakman'ın ise Vural karakterine hayat verdiği Siyah İnci'nin oyuncu kadrosunda: Merve Polat, Hüseyin Avni Danyal, Burak Altay, Çağla Demir, Yeşim Büber, Melis Sezen, Mehmet Mehmedof da yer alıyor. Senaryosu Yekta Torun'a emanet olan dizinin yönetmen koltuğunda ise Erol Özlevi oturuyor. 28 Eylül Perşembe günü saat 20:00'de ekrana gelecek Siyah İnci, bol aksiyonlu ve dramatik sahneleriyle dikkat çekiyor.

Star Tv,  Siyah İnci'nin konusu hakkında ise şu bilgiye yer verdi: Birbirlerinden hiç ayrılmamaya söz vermiş, Ege’de küçük bir sahil kasabasında yaşayan Hazal (Hande Erçel) ve Kenan’ın (Tolgahan Sayışman) aşkı, Vural’ın (Berk Hakman ) kasabaya gelişi ve Hazal ‘ı elde etmek için her şeyi göze alması ile değişecek ve iki sevgilinin hayatları alt üst olacak. Bu arada Siyah İnci'nin 1. Bölümüne ait fragman da geçen hafta yayınlandı ve yüksek bir izleme aldı. Bakalım Siyah İnci Star Tv izleyicisi tarafından nasıl karşılanacak?





Gelişmeleri Webmgon'un FACEBOOK ve TWİTTER sayfalarından takip edebilirsiniz.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0