İşte Kayıtdışı Dizisinin konusu! Kayıt Dışı ne zaman başlayacak?

FOX TV'nin merakla beklenen dizisi Kayıtdışı'nın başlamasına az kaldı. Erkan Petekkaya'nın rol aldığı Kayıtdışı'nın konusu da dikkat çekiyor. Öte yandan Kayıtdışı dizisinin oyuncu kadrosunda başarılı isimler yer alıyor. Peki Kayıtdışı FOX TV'de ne zaman başlayacak?
Erkan petekkaya
Kayırdışı
Tv kanalları yeni sezona hazırlanmaya devam ediyor. Yeni sezonun başlamasına günler kala ekrana gelecek yapımlar  da bir bir ortaya çıkıyor. Özellikle FOX TV yeni dizilerini ve programlarını tanıtmaya başladı bile. FOX'ta ekranlara gelecek dizilerden biri de "Kayıtdışı". Bu sezonun iddialı dizileri arasında gösterilen Kayıtdışı gerek oyuncu kadrosu, gerekse konusuyla dikkatleri üzerine çekiyor. Geçtiğimiz hafta Kayıtdışı'nın yayınlanan fragmanı oldukça ses getirdi. Öte yandan sosyal medyada büyük beğeni toplayan Kayıtdışı dizisinin oyuncuları da çok konuşuldu.

İşte Kayıtdışı dizisinin  oyuncu kadrosu


Uzun süredir ekranlarda görünmeyen Erkan Petekkaya'nın başrolde karşımıza çıktığı "Kayıtdışı" dizisinde Songül Öden ve Dolunay Soysert, Petekkaya'ya başrolde eşlik ediyor. Ayrıca Kayıtdışı'nın oyuncu kadrosunda 
Nur Sürer, Ali Düşenkalkar, Burak Yamantürk, İsmail Hacıoğlu, Tugay Mercan, Serdar Orçin, Kadim Yaşar ve Müge Boz gibi başarılı isimler de yer alıyor. Bu yılın iddialı dizileri arasında şimdiden adını yazdıran "Kayıtdışı" bol aksiyonlu sahneleriyle dikkat çekiyor. FOX'ta yayınlanan ilk tanıtımda Erkan Petekkaya'nın canlandırdığı karakter de yine sosyal medyada çok yorum aldı. Kayıtdışı'nın 1. bölümünden bir kısım görüntüden oluşan teaser, yüksek bir izleme de aldı.

Peki Kayıtdışı dizisi ne zaman başlayacak?

Yapımcılığını Red Arrow Entertainment bünyesindeki Karga Seven Pictures'ın üstlendiği Kayıtdışı'nın başlayacağı tarih  yapım şirketi tarafından açıklanmış değil. Ancak FOX, bu yılın  son çeyreğinde dizinin ekranda olacağını duyurdu. Senaryosunu Şahin Altuğ ve Caner Güler'in  kaleme aldığı Kayıtdışı dizisinin proje tasarımını ve kreatif yönetmenliğini Cevdet Mercan üstleniyor. Kayıtdışı dizisinin konusu gereği Erkan Petekkaya uluslararası bağlantıları olan bir suç organizasyonunu çökertmekle görevlendirilmiş bir istihbarat ajanını canlandıracak.  Kayıtdışı yakında FOX'ta izleyicisiyle buluşacak.

Kayıt Dışı'nın 1. bölümü ve diğer tüm gelişmelerini Webmgon'un FACEBOOK ve TWİTTER  sayfalarından takip edebilirsiniz.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0