Cenaze İşleri Filmi izleyiciyle buluşuyor! Cenaze İşleri oyuncu kadrosu

Komedi filmi "Cenaze İşleri"  bu hafta sinemaseverlerle buluşuyor. Sağsalim filmine de imza atan yönetmen Korhan Uğur'un yeni filmi Cenaze İşleri'nin konusu da ilginç. İşte Cenaze İşleri filminin oyuncuları ve tüm detayları.
Film
Film
Bir yanda sevdiği kızla kurduğu evlilik hayallerinin, bir yanda gizemli bir cesedin başına açtığı işlerin ortasında kalan Orhan'ın  dramını komedi türünde anlatan Cenaze İşleri filmi bu hafta sinemaseverlerle buluşuyor.  Daha önce Kızkaçıran, Sağsalim, Terkedilmiş ve Öldür Beni gibi filmlerle karşımıza cıkan yönetmen Korhan Uğur, Cenaze İşleri filmiyle de izleyiciyi güldürmeyi hedefliyor. Vizyon tarihi 8 Eylül olarak belirlenen filmin fragmanı pek ilgi görmezken, filmin konusu da ilginç.

Belediyede kimsesizler mezarlığından sorumlu olarak çalışan Orhan karakterinin başına gelen talihsiz olayların mizahi bir dille anlatıldığı Cenaze İşlerinin,  yapımcılığını Serpil Altın Film veSaygın Film gerçekleştirdi.  Peki Cenaze İşleri'nin oyuncu kadrosunda kimler var? Melih Selçuk'un Orhan karakterini canlandırdığı filmde  Cemre Melis Çınar, Suzan Aksoy, Ergun Kuyucu, Barış Kıralioğlu, Yüksel Ünal, Caner Atacan ve Bedia Ener, Aydan Burhan ve Halil Kumova yer alıyor. Öte yandan filmin müziklerinde de Altın Portakal ödüllü Mehmet Erdem'in imzası bulunuyor.

CENAZE İŞLERi'NİN KONUSU


Senaryosu Korhan Uğur'un ve Serpil Altın'ın imzasını taşıyan Cenaze İşleri'nin konusu da şöyle:.
Orhan belediyede cenaze işleri görevlisi olarak çalışır. Kimsesizler mezarlığından da sorumludur. Sevgilisi Serpil'le evlenmek ister; fakat parasızlıktan evlenemez.
Orhan'ın arkadaşı Rafet, bir cesedi ortadan kaldırmak için Orhan'a gelir. Para karşılığı cesedi kimsesizler mezarlığına gömmesini ister. Orhan'ın vicdanı rahat etmez; ancak alacağı parayla Serpil'le evlenebileceğini düşünür. İstemeyerek de olsa kabul eder. Adamı gömeceği sırada, adamın ölmediğini fark etmesiyle işler karışır.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0