Cem Belevi'den "Dumanlı Sevda"

Yakışıklı şarkıcı Cem Belevi, sevenlerine iki yeni müjdeyi art arda verdi. Önümüzdeki günlerde yeni şarkısını çıkaracak olan Belevi, dizi müjdesi de verdi. Cem Belevi'nin "Dumanlı Sevda" şarkısının klip çekimlerinde gelen açıklama Belevi hayranlarını sevindirdi.
Dumanlı sevda
Cem Belevi
Yakışıklı popçu Cem Belevi, "Dumanlı Sevda" adını verdiği yeni şarkısını müzikseverlerin beğenisine sunmaya hazırlanıyor. 2017'nin bahar aylarında "Aç Kollarını" şarkısını yayınlayan Belevi, Aç Kollarını şarkısının klibiyle de dikkatleri üzerine çekmişti. Sonbahara girdiğimiz şu günlerde Cem Belevi yeni şarkısında yine duygusal bir hava yaratmayı planlıyor. "Alışamıyorum" şarkısı kadar duygusal ve güzel bir şarkı yaptığını dile getiren Cem Belevi, Dumanlı Sevda şarkısının klip çekimlerinde konuştu. Cem Belevi, yeni şarkısının yanı sıra dizi tekliflerinini de değerlendirdiğini ve yakında televizyonlarda boy gösterebileceğinin  sinyallerini verdi.

Cem Belevi'nin Dumanlı Sevda şarkısı duygusal olacak


Geçtiğimiz hafta çekimleri tamamlanan Dumanlı Sevda şarkısının klibi sonrası başarılı şarkıcı   önemli açıklamalarda bulundu.  Duygusal bir şarkıyla hayranlarının karşısına çıktığını söyleyen Cem Belevi, "Nasıl Alışamıyorum'da duygulanıp aynı zamanda kulüptlerde dinlediysek Dumanlı Sevda da aynı tadta bir şarkı oldu." dedi. 

Cem Belevi'nin Dumanlı Sevda klibini Hasan Kuyucu yönetirken, şarkının aranjesini de Alper Atakan üstlendi. Söz ve müziği Cem Belevi'ye ait olan "Dumanlı Sevda" Ozan Çolakoğlu'nun müzik şirketi Ozinga'dan çıkacak. Öte yandan Cem Belevi yeni dizi sinyallerini de  sevenlerine  verdi. "Görüştüğümüz dizi projeleri, film projeleri var." diyen Cem Belevi, "Bir senedir dizi ve set ortamından uzak kaldım. Ben ters köşe rolleri seviyorum. Kötü karakter olabilir" diye konuştu.

Gelişmeleri Webmgon'un FACEBOOK ve TWİTTER sayfalarından takip edebilirsiniz

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0