Benzersiz Film Bu Cuma Vizyonda! Benzersiz Film'in Oyuncuları ve Konusu

Cemal Hünal'ın yeni filmi bu hafta vizyona giriyor. "Benzersiz Film" adındaki yapım yoğun ilgi görüyor. Peki Benzersiz Film'in oyuncu kadrosunda kimler var? Ve Benzersiz Film nerde çekildi? İşte Benzersiz Film'in konusu ve detayları.
Cemal hünal
Benzersiz Film
Uzun süredir merakla beklenen "Benzersiz Film" bu Cuma sinemaseverlerin beğenisine sunuluyor. Sosyal medyada yoğun bir tanıtım çalışması yapılan Benzersiz Film'in telefonlar için mobil uygulaması da yayınlandı. Başarılı oyuncu Cemal Hünal'ın başrolde karşımıza çıktığı filmin fragmanı da büyük beğeni topladı. Issız Adam rolünün adeta  üzerine yapıştığı Hünal, bu filmde bir eczacıya hayat veriyor. Böylece Benzersiz Film, "Türkiye'nin ilk Eczacı filmi" olma özelliğine de sahip. Öte yandan Benzersiz Film'in oyuncu kadrosunda önemli isimler yer alıyor.

Benzersiz Film'in Oyuncu Kadrosu Dikkat Çekiyor


Başrolde Cemal Hünal'ı gördüğümüz filmde Ekin Türkmen, Ruhi Sarı,  Ebru Sarıtaş, Murat Parasayar, Selahattin Taşdöğen, Yakup Yavru, Haldun Boysan ve Nilüfer Aydan rol alıyor. Benzersiz Film'in yönetmenliğini ve senaristliğini İlker Sarı'nın üstlendiği filmin yapımcılığını, Lal Sanat Yapımcılık gerçekleştirdi. Peki Benzersiz Film nerde çekildi? 4 aylık bir set süresine sahip olan filmin çekimleri tamamen Konya'da gerçekleştirildi.

Benzersiz Film'in konusuna dair yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi:
"Gerilim türündeki yapımda, kendi halinde bir eczacının yaralanması sonrasında başına gelenler ve yaşamındaki değişiklikler anlatılıyor " Vizyon tarihi 15 Eylül olarak belirlenen Benzersiz Film, bu Cuma gösterime giriyor.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0