Ay Lav Yu Tuu (Ay Lav Yu 2) izleyiciyile buluşuyor!

Ay Lav Yu'nun  beklenen devam filmi Ay Lav Yu  Tuu bu hafta vizyona giriyor. Merakla beklenen Ay Lav Yu 2'nin fragmanı da dikkat çekiyor. İşte Ay Lav Yu  Tuu'nun   (Ay Lav Yu 2)  oyuncuları ve konusu.
Ay lav yu tuu
Ay lav yu tuu
Vizyona girdiği 2010 yılında  büyük bir izleme alan ve çok ses getiren Ay Lav Yu , komik öyküsü ve oyuncularıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Tam 7 yıl sonra da merakla beklenen Ay Lav Yu'nun devam filmi Ay Lav Yu  Tu geldi. Duyurulduğu günden bu yana ilgiyle takip edilen Ay Lav Yu  Tuu, bu hafta sinemaseverlerle buluşuyor. Komedi türündeki Ay Lav Yu  2 filminin fragmanı da büyük beğeni topladı.

Öte yandan "Ay Lav Yu  Tuu" filminde yer alan pek çok isim ilk filmde de karşımıza çıkmıştı. Seyirciyi kahkaha kırizine sokan Ay Lav Yu kadar iddialı olan Ay Lav Yu 2'de köydeki macera devam ediyor. Peki Ay Lav Yu Tuu'nun oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor?

Ay Lav Yu  Tuu'nun Oyuncuları Ve Konusu


Yönetmenliğini ve senaristliğini  Sermiyan Midyat'ın üstlendiği filmin yapımcılığını TAFF Pictures  üstleniyor. Ayrıca başarılı oyuncu ve yönetmen Sermiyan Midyat'  Ay Lav Yu'nun 2. serisinde  de başrolde yer alıyor. Ay Lav Yu Tuu'nun diğer oyuncuları ise  şöyle: Nikki Leigh, Ayça Damgacı, Steve Guttenberg, Josh Folan, Barry Corbin, Ayşenil Şamlıoğlu, Natalie Burn, Kevork Malikyan, Gizem Karaca ve Bora Akkaş.

Bu arada Ay Lav Yu Tuu'nun konusu hakkında şu açıklama yapıldı: Amerika'da eğitim alıp köyü Tınne'ye dönen İbrahim karakterinin iki kültür arasında yaşadıkları beyazperdeye taşınıyor. Amerikan ve Kürt kültürü arasında kalan İbrahim ve ailesinin.  komik öyküsünü sinemaseverlerle buluşturacak "Ay Lav Yu Tuu" çekimleri ilk filmde olduğu gibi  Mardin'de gerçekleşti. Kürtçe yok (olmayan) anlamına gelen "Tınne" kelimesinden adını alan köyde yaşanan macera 22 Eylül Cuma günü izleyiciyle buluşuyor.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0