Yalaza'nın detayları netleşti işte Yalaza dizisinin oyuncuları! Yalaza ne demek?

Osman Sınav yeni dizisi Yalaza ile TRT ekranlarında diziseverlerle buluşuyor. Temmuzda çekimlerine başlanan Yalaza dizisinin oyuncu kadrosu da dikkat  çekiyor. Peki "Yalaza" ne demek? Yalazanın anlamı nedir? İşte Yalaza dizisinin detayları...
Yalaza dizisi
Yalaza oyuncuları
Ünlü yönetmen ve yapımcı Osman Sınav yeni dizisi Yalaza ile TRT 1'de izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. İmza attığı her projeyle adından söz ettiren yönetmen Sınav, "Yalaza" dizisiyle bu sezon çok konuşulacak gibi görünüyor. Öte yandan Eylül ayı içerisinde diziseverlerin beğenisine sunulacak Yalaza dizisi şimdiden sosyal medyada konuşulmaya başlandı bile. Ancak yalaza kelimesinin anlamı da merak ediliyor.  Yavaş yavaş detayları netleşen dizinin yayınlanan fragmanı beğeni topladı. Peki Yalaza dizisinin oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor?

İşte Yalaza'nın oyuncuları!


Bu sezonun iddialı dizileri arasında şimdiden gösterilen Yalaza'nın oyuncuları da dikkat çekiyor. Dizide, Hasan Kaçan, Kadir Çöpdemir, Sinan Albayrak, İpek Tuzcuoğlu, Didem Balçin, Erdal Cindoruk gibi oyuncular rol alıyor. Bu arada Yalaza dizisinin oyuncu kadrosuna geçtiğimiz gün başarıl oyuncu Zeynep Gülmez'in de dahil olduğu duyuruldu. Diziye sürpriz isimlerin konuk oyuncu olarak katılması bekleniyor.  Peki Yalaza ne demek? Ve Yalaza nerede çekiliyor?
Yalaza
Yalaza'nın anlamı nedir?

Eylül ayı ortalarında TRT 1 ekranlarına gelecek olan dizi kadar,  isminin ne anlama geldiği de  diziseverler tarafından merak edilmekte. Peki Yalaza dizisi ismini nereden alıyor? "Yalaza" sözlükte: alev veya ateş sonrası ortaya çıkan alev topu gibi anlamlara geliyor. Yalaza’nın  Sakarya’nın tarihi ilçesi Taraklı’da özel bir anlamı var. Taraklı’da eskiden tüm köylüler bir araya gelir ve belirledikleri bir köylüye büyük bir organizasyon ile şaka hazırlarlarmış. Bu şaka her ne kadar şaka zede için komik olmasının yanı sıra korku dolu olsa da Taraklı'lar  için eğlence anlamına gelmekteymiş... Temmuz ayında çekimlerine başlanan Yalaza dizisinin Sakarya'da yeni bölümleri çekilmeye devam ediliyor.

Gelişmeleri Webmgon'un  FACEBOOK ve TWİTTER  hesaplarından takip edebilirsiniz.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0