Müslüm Gürses'in hiç duyulmayan şarkıları "Mahzendeki Şarkılar"da! Müslüm Gürses'in yeni şarkıları

Müslüm Gürses'in daha önce yayınlanmayan şarkıları yeni bir albümde toplandı. Müslüm Gürses'in Mahzendeki Şarkılar albümü önümüzdeki günlerde müzikseverlerle buluşacak. İşte Müslüm Gürsesin yeni şarkılarından oluşan Mahzendeki Şarkılar albümü...
Müslüm
Müslüm Gürses
Arabesk müziğin efsanevi ismi, hayranları tarafından "Müslüm Baba" olarak anılan usta şarkıcı Müslüm Gürses'in seslendirdiği ancak daha önce yayınlanmayan şarkıları yeni bir albümde toplandı. Akustik olarak kaydedilen Müslüm Gürses şarkıları, "Mahzendeki Şarkılar"  adı verilen bir albümde toplandı. 24 Ağustos'ta müzik marketlerinde satışa sunulacak olan Müslüm Gürses'in yeni şarkıları dijital müzik platformu Fizy üzerinden yayınlandı. Şimdilik sadece  Turkcell'in müzik platformu Fizy'de müzikseverlerin beğenisine sunulan albüm, yakında Spotify, YouTube gibi platformlarda da yerini alacak. Müslüm Gürses sevenleri tarafından uzun süredir merakla beklenen "Mahsendeki Şarkılar" albümü sosyal medyada da ilgiyle karşılandı.

2013'te hayatını kaybeden usta şarkıcının daha önce yayınlanmayan şarkılarından oluşan yeni albüm, Elenor Müzik etiketiyle  çıktı. "Ömrümce Ağladım’ isimli yeni kitabıyla büyük beğeni toplayan  Gürses'in eşi Muhterem Nur, Müslüm Gürses’in bu çalışması için elinden geleni yapacağını söyledi. Öte yandan Müslüm Gürses'in daha önce duyulmamış şarkılarının mixleri günümüz teknolojisine uygun olarak tekrar yapıldı. Gürses'in sesi akustik kayıtların üzerine yeniden eklendi. Müslüm Gürses'in yeni şarkıları bugün itibariyle Fizy'de,  24 Ağustosta da tüm müzik marketleri ve platformlarında olacak.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0