Gözde Mukavelat'ın İz şarkısı müzikseverlerle buluştu!

Güzel oyuncu ve şarkıcı Gözde Mukavelat'ın ikinci şarkısı bugün itibariyle müzikseverlerin beğenisine sunuldu. Gözde Mukavelat'ın "İz" adı verilen single çalışmasının video klibi de yayınlandı.
Bikinili
Gözde Mukavelat
Yayınlandığı yıllarda reyting rekoru kıran Arka Sıradakiler dizisinde Büşra karakteriyle tanınan güzel oyuncu ve şarkıcı Gözde Mukavelat, yeni şarkısıyla uzun bir aradan sonra tekrar  müzikseverlerle buluştu. "İz" adındaki single çalışması hareketli ritmi ve sözleriyle dikkat çekiyor. Gözde Mukavelat iz şarkısından önce ise "Bir Dilek Tut" şarkısını seslendirmiş ve beğeni toplamıştı. 2016'da DMC etiketiyle yayınlanan şarkının özel bir  amacı da vardı. "12 Kalp" albümünde yer alan Bir Dilek Tut şarkısı albümde yer alan ve çeşitli isimler tarafından seslendirilen  diğer 11 şarkı gibi  Türk Kalp Vakfı yararına hazırlanmıştı. Öte yandan Popun Kraliçesi Sezen Aksu'nun sözünü yazdığı şarkının müziği Amir Diab'a,  düzenlenmesi de Febyo Taşel'e aitt olan şarkıyı daha önce İzel de seslendirmişti.

Bugün itibariyle YouTube ve diğer tüm dijital müzik portallarında müzikseverlerle buluşan İz şarkısının söz ve müziği  ise Gözde Mukavelat'a ait. Barış Engürlü'nün düzenlemesini ve klip yönetmenliğini yaptığı  Gözde Mukavelat'ın İz şarkısı DMC etiketiyle yayınlandı. Geçtiğimiz gün yeni şarkısının müjdesini sevenleriyle paylaşan Gözde Mukavelat, bu sezon yeni bir projeyle ekranda olacağını da duyurdu. Detay paylaşmaktan kaçınan Gözde Mukavelat'ın bir diziyle ekranda olacağı bekleniyor.
Gözde Mukavelat şu tweet'le klip teaserini hayranlarına duyurdu:


Mazlum Günhan - Webmgon.com

Gelişmeleri, Webmgon'un FACEBOOK ve  TWİTTER sayfalarını takip ederek ilk sen öğren!

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0