Bekar Bekir filmi yoğun ilgi görüyor! (Bekar Bekir oyuncuları)

İrem Derici'nin de rol aldığı Bekar Bekir filmi izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Dikkat çeken fıragmanıyla Bekar Bekir, yoğun ilgi görüyor. Peki Bekar Bekir'in oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? İşte Bekar Bekir filminin konusu ve detayları...
İrem derici
Bekar Bekir (film)
Bir süredir sosyal medyada pek çok kişinin severek takip ettiği "Bekar Bekir"  karakteri film olarak izleyiciyle buluşmak için gün sayıyor. Bu hafta vizyona girecek olan Bekar Bekir filminin yayınlanan fragmanı da kısa sürede yoğun ilgi gördü. Yaklaşık 3 milyon kişinin izlediği fragmandaki komik sahneler de büyük beğeni topladı. Hikayesi ünlü reklamcı ve aynı zamanda İrem Derici'nin  babası  Hulusi Derici'ye ait olan Bekar Bekir filminin yönetmen koltuğunda Serdar Işık oturuyor. Bekar olan 32 yaşındaki Bekir'in kuzeni Selçuk'un çalıştığı otele gitmesiyle başlayan serüvende izleyiciyi kahkahaya boğacak olaylar art arda yaşanmaya başlar.  Öte yandan Bekar Bekir'in oyuncu kadrosunda da dikkat çeken isimler yer alıyor.

İrem Derici'nin ilk sinema  filmi


Bekar Bekir  filminin oyuncu kadrosunda yer alan İrem Derici, ilk kez bir sinema filminde rol aldı. Derici, filmde kendisini oynarken aynı zamanda filmin müziklerine de imza attı. Öte yandan "Bekar Bekir" karakterini canlandıran Bektaş Erdoğan'ın yanı sıra filmde,  Burçin  Bildik, Bengi Öztürk, Mevlüt  Acaroğlu, Merve Sarıtaş, Ayfer Çakır, Pınar Ünsal, Billür Yılmaz, Buse Popara, Saniye Kara gibi isimler yer alıyor. İrem Derici'nin Bekir'e aşk ve mutluluk tavsiyeleri verdiği Bekar Bekir filminde başarılı komedi oyuncusu Burçin Bildik de Bekar Bekir’in hiç elinden düşürmediği “Kız tavlama sanatı” kitabının yazarı DR. AŞK olarak aynı otelde kalıyor ve eğlencemize eğlence katıyor.

İLGİLİ HABERLER


Bekir Bekir filminin konusu

Bekar bekir kim
Bekar Bekir
1 Eylülde vizyona girecek olan Bekar Bekir, bayram haftası boyunca sinemaseverleri güldürmeyi hedefliyor. Bekar Bekir'in konusu da şöyle:

Bekir, 32 yaşında annesiyle beraber yaşamaktadır, hala bakir ve bekardır. Elinden düşürmediği kız tavlama sanatı kitabıyla yılmadan, yorulmadan gerçek aşkı arar. Tek gecelik ilişkiler ve seksle alakası olmayan Bekir, gerçek aşkı bulup evlenip ömür boyu mutlu olmak istemektedir. Ama hem çok sakar, hem çok saf, hem de şansız olduğu için başına hep bir talihsizlik gelir, aradığı aşkı bir türlü bulamaz. Serbest çalışan bir elektrikçi olan Bekir mahallenin tüm elektrik işlerine koşar, kimseden para almadan yardımcı olur. Görücü usulu evliliği reddeder Bekir. Aşkını kendi bulacaktır ama çevrelerinde bekar kız bile kalmamıştır. Onun bu haline üzülen ve Bekir’i çok seven mahalleli beraber para toplayıp, evleneceği aşkını bulması için Bekir’i Türkiye’nin en lüks ve havalı oteline tatile yollar. Yakışıklı kuzeni Selçuk da o otelde çalışmaktadır. Bekir’in, biraz kafa dinlemek ve paparazzilerden kaçmak için farklı bir isimle aynı otelde kalan İrem Derici ile karşılaşmasıyla olaylar gelişir ve filmin komedi dozu iyice artar.Bekir, otelde birbirinden komik durumlara düşerek hayatının aşkını arar.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0