ÖSYM'den çok önemli duyuru! Son 1 gün kaldı

2017 tercih dönemine az bir süre kala ÖSYM'den çok önemli bir duyuru yapıldı. YGS veya LYS sonuçlarıyla tercih yapacak adaylar aman dikkat yarına kadar aday işlemleri üzerinde ÖSYM'nin istediği o işlemi yapmanız gerekiyor. İşte detaylar.
Sınav
ÖSYM, bu yıl ilk kez yeni bir kural getirdi. Üstelik bu yeni kural 2017 tercih dönemine az bir süre kala geldi. Peki ÖSYM'nin getirdiği yeni kural nedir? Çok   tepki gören yeni  kurala göre adaylar   osym.gov.tr üzerinde yer alan Aday İşlemleri bölümünde eğitim bilgilerini onaylamaları gerekecek. ÖSYM, eğitim bilgilerini onaylamayan adayların sonradan itirazlarını  herhangi bir şekilde kabul edilmeyeceğinin altını çiziyor. 2017-ÖSYS’ye başvuran adayların 21 Haziran-03 Temmuz 2017 tarihleri arasında Aday İşlemleri Sisteminde (AİS) üzerinden  değerlendirme ve yerleştirme işlemlerinde kullanılmasını istedikleri eğitim bilgilerini kontrol etmeleri ve bu eğitim bilgilerini seçerek 03 Temmuz 2017 tarihi saat 16.00’ya kadar onaylamaları gerekiyor.

Eğitim bilgilerini kontrol edip, onaylamak için BURAYA tıklayın.

İLGİLİ HABERLER


2017 yerleştirme sonuçları açıklandığında üniversiteye ve tercihlere dair tüm bilgi ve gelişmeleri Webmgon'da bulabilirsiniz. Geçtiğimiz sene olduğu gibi bu sene de Webmgon Eğitim'de üniversite adaylarının soruları detaylıca açıklanacak. Siz de Webmgon'un FACEBOOK ve TWİTTER  sayfalarını takip ederek 2017 tercih döneminde pratik bilgileri öğrenerek rakiplerinizden önde olun.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0