Maymunlar Cehennemi 3: Savaş sinemaseverlerle buluşuyor!

Merakla beklenen Maymunlar Cehennemi 3:  Savaş  vizyona giriyor. Yayınlanan fragmanlarıyla dikkat çeken Maymunlar Cehennemi 3, Türkçe dublajlı versiyonu ile ülkemizde de bu hafta gösterimde olacak. İşte Maymunlar Cehennemi 3:  Savaş  filminin detayları.
Maymunlar Cehennemi 3
Maymunlar Cehennemi
İlki 16 yıl önce 2001'de çekilen ve ülkemizde "Maymunlar Gezegeni" adıyla gösterime giren film büyük beğeni toplamıştı. Maymunlar Cehennemi'nin ilk serisinin yönetmen koltuğunda ünlü yönetmen  Tim Burton karşımıza çıkmıştı. Uzun bir aradan sonra Maymunlar Cehennem 2 filmi de 2014'te sinemaseverlerin beğenisine sunulmuştu. Ve serinin merakla beklenen yeni filmi "Maymunlar Cehennemi 3:  Savaş" bu hafta beyazperdede izleyicisiyle buluşacak. Zorlu şartlarda çekimleri tamamlanan filmin yayınlanan fragmanları da yoğun ilgi   görüyor. Vizyon tarihi 14 Temmuz olarak belirlenen Maymunlar Cehennemi 3:  Savaş, Türkçe dublajla ülkemizde sinemaseverlerle buluşacak.  Bilim kurgu, aksiyon ve macera türündeki Maymunlar Cehennemi 3, (War For The Planet Of The Apes) oyuncu kadrosunda önemli isimleri barındırıyor.

"Hava buz gibi soğukken dahi çekim yaptık"


Maymunlar Cehennemi Savaş'ın oyuncu kadrosunda  yer alan başlıca isimler: Andy Serkis, Woody Harrelson, Steve Zahn, Terry Notary ve Karin Konoval olarak dikkat çekiyor.  Öte yandan Yüzüklerin Efendisi filmlerinde Gollum karakterini canlandıran Serkis, bu yapımda da özel efektlerle desteklenen Ceaser rolüyle karşımızda. Filmin yönetmen koltuğunda oturan Matt Reeves, 2015 yılında çekimlerin başladığını ve zorlu bir süreç yaşandığını dile getirerek şunları ifade etti:
Maymunlar Cehennemi 3
“Kar yağarken, yağmur altında, hava buz gibi soğukken dahi çekim yaptık.
Andy Serkis ve Steve Zahn ve diğer tüm oyuncular efekt eklemek için üretilen kostümlerle çalıştı. Zaten işin en karmaşık tarafı burası. Öncelikle oyuncuları mo-cap denilen bu kostümlerle çekerek efektlerle birlikte ekranlara yansıtmak istediğiniz o gerçek havası veren görüntüleri elde ediyorsunuz. Bu gerçekten de çok zor.”

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0