Kalp Atışı reyting sonuçlarında kaçıncı oldu? işte Kalp Atışı'nın önemli detayları

Dün akşam sosyal medyada yoğun ilgi gören Kalp Atışı reyting sonuçlarında şaşırttı. Show TV'nin   iddialı yaz dizisi yayınlanan bölümüyle beğeni topladı. Peki Kalp Atışı reyting sonuçlarında kaçıncı oldu?  İşte dizinin  öne çıkan detayları.  
Eylül ve ali asaf
Kalp Atışı
Show TV'nin iddialı yapımlarından biri olan Kalp Atışı dizisi oyuncu kadrosu ve konusuyla adından söz ettirmeyi başardı.  Dünya çapında büyük beğeni toplayan popüler Kore dizisi Doctors’tan uyarlanan Kalp Atışı'nın 1. bölümü dün ilk kez Show TV'de ekranlara geldi. Saat 20:00'de başlayan dizi  sosyal medyada da en çok konuşulan konular arasına girdi. Öte yandan Kalp Atışı reytinglerde de dikkat çeken bir sonuç aldı. Peki önemli rakiplerle yarışan Kalp Atışı reyting sonuçlarında kaçıncı oldu? Yanıtı haberimizin devamında!

Kalp Atışı reyting sonuçlarında iyi bir performans gösterdi!

Dün ilk kez izleyicisiyle buluşan Kalp Atışı,  başlangıç için iyi sayılabilecek bir reyting sonucu aldı.  Şefkat Yerimdar'ın birinci olduğu AB reyting sonuçlarında Kalp Atışı ikinci olarak iyi bir başlangıç yaptı. Dizinin tekrarı da yine AB reyting sıralamasında üçüncü olurken, onu Şefkat Yerimdar ve Arka Sokaklar tekrarları takip etti.  Total sıralamasında ise Şefkat Yerimdar ve Arka Sokaklar'ın kıyasıya zirve yarışında Şefkat Yerimdar birinci, Arka Sokaklar tekrarı  ikinci olurken Kalp Atışı üçüncü, tekrarı ise dördüncü  olmayı başardı.  Öte yandan Kalp Atışı reyting yarışında ABC1 sıralamasında ikinci,  yine Show TV'de yayınlanan tekrarı ise üçüncü olarak şaşırttı. Bakalım Kalp Atışı reyting sonuçlarında ilerleyen bölümleriyle nasıl bir performans sergileyecek?


Başrollerinde güzel oyuncu Öykü Karayel ve Gökhan Alkan'ın  yer aldığı dizide  Ege Kökenli, Ali Burak Ceylan, Hakan Gerçek, Fatih Dönmez, Barış Aytaç, Metin Coşkun, Devrim Atmaca, Hasan Şahintürk, Selahattin Paşalı, Başar Doğusoy, Burcu Türünz, Ceylan Ceylan, Erdem Kaynarca ve Vedat Erincin gibi isimler bulunuyor. Öte yandan Kalp Atışı'nın geçtiğimiz günlerde  yayınlanan fragmanında Ali Asaf'ın,    “Aşk yarasının getirdiği delilik aşık bir beynin kanıtıdır. Bense kendimi hep bu delilikten korumaya çalıştım ve onu kaybettim” sözleri dizinin takipçilerinin ilgisini çekmeyi başardı.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0