GSB'nin ücretsiz Sinema Kampı başlıyor! Sinema Kampı başvuruları...

Gençlik ve Spor Bakanlığı "Sinema Kampı" başlatıyor. Sinemada  kendini geliştirmek isteyenlere 35 gün boyunca  uygulamalı ve teorik eğitimler verilecek kampın başvuruları da başladı. Peki Gençlik ve Spor Bakanlığının  Sinema Kampı'na nasıl başvurulacak? İşte detaylar.  

Bu yıl ilk kez Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Sinema Kampı,
gençlere sinema eğitimleri vererek sektörün önemli isimleriyle buluşmasını sağlayacak.   GSB tarafından başlatılan Sinema Kampı sayesinde gençler uygulamalı ve teorik eğitimler ile sinemayı yakından tanıma imkanı bulacak. Dün itibariyle başvuruları başlayan kampa 150'si erkek, 150'si  kadın,  toplamda  300 genç katılabilecek. Ayrıca Gençlik ve Spor Bakanlığı Sinema Kampı başvuruları 14 Temmuz 2017 Cuma günü  saat 23:59'a kadar devam edecek. 18-25 yaş aralığındaki tüm gençleri kapsayan kamp erkekler için 24 Temmuz 2017'de başlıyor. Sinema Kampı, kadınlar için ise 11 Eylül 2017'de başlayacak. Öte yandan Sinema Kampı'nı devamsızlık yapmayıp  başarıyla tamamlayan gençlere katılım belgeleri verilecek.

Eğitim ve tüm diğer masraflar ücretsiz!

 
Erkekler ve kadınlar için 10-14 Temmuz 2017 tarihleri arası başvuruları sürecek Sinema Kampı'nın eğitim, konaklama, yemek ve yol masrafları Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından karşılanacağı açıklandı.  Öte yandan 5 hafta 35 gün sürecek olan Sinema Kampı erkekler ve kadınlar için farklı tarihlerde gerçekleştirilecek.  Mersin-Silifke Fatih Sultan Mehmet Gençlik Kampı'nda gerçekleşecek kamp, erkekler için 24 Temmuz - 27 Ağustos, kadınlar için ise  11 Eylül - 15 Ekim tarihleri arasında yapılacak. Gençlik ve Spor Bakanlığının açıklamasına göre, Sinema Kampına tiyatro ve sinema oyuncularıyla yönetmenler de katılım sağlayacak.
Kyk
GSB sinema kampı 
Sanata duyarlı ve sinemanın geleceğine katkı sağlamak isteyen gençler, profesyonel anlamda sinemayı öğrenmenin yanı sıra hem eğlenceli vakit geçirecek hem de hayatlarına yeni bir yön verecek. Sinema Kampına katılmak isteyen 18-25 yaş aralığındaki genç kadın ve erkekler BURADAN  başvurularını yapıp, daha fazla ayrıntıya ulaşabilir.

Gelişmeleri Webmgon'un FACEBOOK  ve TWİTTER sayfalarından takip edebilirsiniz.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0