Fıratcan Dalmış Yasaklısın şarkısıyla dikkat çekiyor! Fıratcan Dalmış kimdir?

Pop müziğin dikkat çeken  seslerinden biri olmaya aday  Fıratcan Dalmış ilk klibini müzikseverlerle buluşturmaya hazırlanıyor. "Yasaklısın" adındaki maxi single ile müzik dünyasına merhaba diyecek olan Fıratcan Dalmış duygusal bir şarkıyla çıkış yapacak. Peki Fıratcan Dalmış kimdir? İşte detaylar.
 Neslihan akray
Fıtatcan

Kendine özgü tarzıyla pop müziğin dikkat çeken isimlerinden biri olmaya aday Fıratcan Dalmış, 17 Temmuz’da hem 3 adet şarkıdan oluşan maxi singleını hem de maxi single ile aynı adı taşıyan Yasaklısın şarkısının klibini piyasaya sürüyor.  Tüm dijital müzik platformlarında dinleyicilerle buluşacak olan sanatçının çıkış şarkısı ise duygusal oluşuyla dikkatleri çekiyor.  Ağustos ayında çıkması planlanan ancak daha sonra tarihi öne çekilen maxi single için genç popçu iddialı  konuştu.


Çıkış parçası olan ‘Yasaklısın’ı geçtiğimiz günlerde Şile’deki doğal güzellik eşliğinde kliplendirme heyecanı da yaşayan Fıratcan Dalmış, ‘Müzik çalışmalarımda her geçen gün üzerine daha fazlasını koyarak ilerlemek istiyorum. Yasaklısın, benim bu yoldaki ilk adımım olacak."  diyerek ilerleyen dönemlerde  müzikteki  hedeflerinden de   şöyle söz etti: Bundan sonraki her adımım da, daha iyi isimlerle birlikte daha güçlü olacak "
Yasak bir aşk hikâyesinin anlatıldığı klibin yönetmen koltuğunda İlay Alpgiray otururken,  klipte Dalmış’a, genç model Neslişah Akray eşlik etti.
17 Temmuz’da bütün dijital platformlarda müzikseverlerin beğenisine  sunulacak Yasaklısın şarkısı ve maxi singleı Seyhan Müzik etiketiyle yayınlanacak. İddialı bir şarkıyla  müzik dünyasına adım atan Fıratcan Dalmış,  bakalım  müzikseverler tarafından   nasıl karşılanacak?

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0