Emir, Sıkıntı Yok adlı yaz şarkısını yayınladı! Emir haberleri

Popçu Emir'in yeni şarkısının klibi bu hafta müzikseverlerle buluşuyor. Emir'in 1 yıl aradan sonra yayınladığı Sıkıntı  Yok'un klip teaseri de dün YouTube üzerinden yayınlandı. İşte Emir'in "Sıkıntı Yok" adlı single çalışmasının detayları.
Sıkıntı yok
Emir
En son 2016'nın Ekim'inde "Mevsim Sonbahar" adlı şarkısını dinleyicileriyle buluşturan yakışıklı popçu Emir,  yaklaşık bir yıl aradan sonra yeni bir single ile sevenlerinin karşısına çıktı. Şu aralar  peşpeşe çıkan yaz şarkılarına bir yenisini ekleyen Emir, yeni çalışmasını sosyal medyada da duyurdu.

Öte yandan Sıkıntı Yok adı verilen şarkının klibi de geçtiğimiz günlerde çekildi.  7 Temmuz Cuma günü dijital ortamlarda yayınlanacak olan Sıkıntı Yok şarkısının klip teaseri de dün YouTube üzerinden paylaşıldı.

Hareketli ritmiyle  dikkat çeken Emir'in Sıkıntı Yok şarkısı radyolarda duyulmaya başlandı. Ancak henüz klip yayınlanmadığı için şarkıyı ancak hafta sonu müzik kanallarında görmek mümkün olabilecek. Sony Music Türkiye etiketiyle müzikseverlerin beğenisine sunulan Emir'in Sıkıntı Yok şarkısı hakkında  detaylar henüz paylaşılmış değil.  Çarşamba günü Bodrum'da sevenleriyle buluşacak olan Emir'in yeni şarkısı bakalım nasıl karşılanacak?

Gelişmeleri Webmgon'un  FACEBOOK ve TWİTTER hesaplarından takip edebilirsiniz.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0