Elçin Sangu'nun yeni dizisi yakında Kanal D'de başlayacak

Güzelliğiyle, oyunculuk başarısıyla konuşulan Elçin Sangu yeni bir dizi ile ekranlara gelecek. Peki Elçin Sangu hangi kanalda olacak? En önemlisi de Elçin Sangu hangi dizide rol alacak? İşte Elçin Sangu'nun yeni dizisi.
Elcin angu instagram
Elin Sangu
Güzelliğiyle hem erkekleri hem de hemcinslerinin dikkatlerini çeken Elçin Sangu,yeni bir proje ile yeni sezonda ekranlarda boy göstermeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz sene final yaparak herkesi şaşırtan Kiralık Aşk'ta yer alarak hızlı bir yükselişe geçen Sangu, kariyerinde yükselmeye devam ediyor. Barış Arduç ile romantik komedi dizisindeki rolü ile ekranlara  çok yakıştırıldı. Nerdeyse artık romantik komedi türündeki dizilerin aranan ismi olan Elçin Sangu'nun yeni dizisi de romantik komedi olmasıyla dikkat çekiyor. Peki Elçin Sangu'nun yeni dizisi ne zaman başlayacak? Ve dizinin adı ne?


Geçtiğimiz gün Kanal D ile uzun süredir yapılan görüşmeler nihayet sonuçlandı. Elçin Sangu ile Kanal D arasında olumlu sonuçlanan bu görüşme sonrası Sangu, açıklama yaptı. Eylül ayında ekranlara gelmesi beklenen yeni dizide Elçin Sangu'nun başrol arkadaşı henüz kesinleşmemiş durumda. Kariyerinin başındayken de Kanal D ekranlarında yer alan güzel oyuncu, Öyle Bir Geçer ki Zaman  dizisinde bir şarkıcıyı canlandırmıştı. Zaten Mersin Üniversitesi'nde Opera okuyan Elçin Sangu bu rolü başarılı bir şekilde gerçekleştirmişti. Ve şimdi başarılı oyuncu tekrar Kanal D'de ekranlara geliyor. Yeni sezonda başlayacak olan romantik komedi dizisinde başrol oynayacak Elçin Sangu'nun yeni dizisinin adı ve başrol arkadaşı daha açıklanmış değil. Bakalım ilerleyen günlerde nasıl gelişmeler bizleri bekleyecek?

Yeni gelişmeleri Webmgon'un FACEBOOK   ve TWİTTER sayfalarından takip edebilirsiniz.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0