Turkcell, Vodafone ve Türk Telekon bedava internet kampanyaları başladı!

Türk Telekom ve Turkcell'den kullanıcılarına bomba gibi bedava internet kampanyası! Her yıl  Ramazan  dolayısıyla düzenlenen kampanyalar bu yıl da devam ediyor. İşte Turkcell ve Türk Telekom bedava internet kampanyası. 
Ramazan kampanyası
Son birkaç yıldır operatörler tarafından dikkat çeken Ramazan kampanyaları düzenlendiğini görüyoruz. "Sahur kampanyası" "Ramazan bereketi" adı altında düzenlenen bedava internet kampanyalarına müşterilerin ilgisi de büyük. Her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen kampanyalarda Türk Telekom  Vodafone ve Turkcell kullanıcıları bedava SMS, DK ve internete doyuyordu. Ancak Vodafone bu yıl kullanıcılarını esgeçerek  sadece yeni abonelere fırsatlar sunma kararı aldı. Şu an için sadece Turkcell ve Türk Telekom bedava internet kampanyasını başlattı. Fakat Türk Telekom'un büyük bir koşulu var.  İşte güncel bedava internet kampanyalarının detayları.

Turkcell ve Türk Telekom'dan 10 GB bedava internet!


Yukarda da belirttiğimiz üzere Türk Telekom kullanıcılarını endişelendiren bir  koşul bulunuyor. O da: hat kullanıcıların kişisel bilgilerinin Türk Telekom grup şirketleri ile paylaşılması. Yani Türk Telekom'un bedava 10 GB sahur kampanyasından faydalanmak isteyenler söz konusu bilgiler için bir SMS ile  onay vermesi gerek. Türk Telekom'un bedava internet fırsatından faydalanmak için SAHUR yazıp 5555'e göndermek ve ardında gelen uyarı SMS'ini onaylamak yeterlidir. Turkcell kullanıcıları ise bedava Ramazan kampanyasından yararlanmak ve 10 GB'a kadar internet sahibi olmak için BİP uygulamasını kullanmaları gerekiyor. Turkcell'in bedava internet kampanyası ile ilgili geniş kapsamlı bilgi yine BİP uygulamasında bulunuyor. 

Bu arada bu iki internet kampanyası da gece vakti sahur saatleri için geçerli olduğunu belirtmekte yarar var. Öte yandan Vodafone ise Ramazan ayı boyunca yeni gelen abonelere özel tarife ve fırsatlar sunacağını duyurdu. "A101 hediye  çeki" ve ilk ay fatura ücreti  bizden kampanyası dikkat çeken Vodafone Ramazan fırsatları. Fakat halihazırda Vodafone abonelerine şu anda  herhangi birşey yok.   

Yeni kampanyaları FACEBOOK ve  TWİTTER sayfalarınızda anından öğrenmek için bizi takip edebilirsiniz.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0