Tom Cruise'lu Mumya filmi ilk gün rekor kırdı! Mumya'nın oyuncuları ve konusu

Sinemaseverlerin merakla beklediği Mumya (The Mummy)  vizyona girdi. Ve ilk gününde Güney Kore'de gişe rekoru kırmayı başardı. Peki  Tom Cruise'lu Mumya filminin oyuncu kadrosunda kimler var?  İşte The Mummy'nin konusu ve diğer detayları.
Mumya (2017)
Sinemaya sesin dahil olduğu 1930'lu yıllarda  ilki çekilen mumya  filmlerinin 2017 versiyonu da bu hafta beyazperde de izleyiciyle buluşuyor. Geçmişte çekilen mumya filmlerinden daha iddialı bir kadroyla dikkatleri çeken yeni versiyon uzun bir süredir dünya gündeminde. Vizyon tarihi 9 Haziran olarak belirlenen The Mummy Güney Kore'de  vizyona girdi bile. Ayrıca ülkede ilk günde rekor kıran filmin diğer ülkelerdeki başarısı da merak edilmeye başlandı. Yönetmenliğini Alex Kurtzman'ın üstlendiği filmin fragmanları da büyük beğeni topladı. Öte yandan Mumya'nın oyuncu kadrosu ve konusu da dikkat çekiyor.

Mumya (The Mummy) oyuncu kadrosu


Başrollerini Tom Cruise ve Annabelle Wallis'in paylaştığı Mumya filminin oyuncu kadrosunda Sofia Boutella, Russell Crowe, Jake Johnson, Marwan Kenzari yer alıyor. Yapımcılığını  Alex Kurtzman, Chris Morgan ve Sean Daniel'in  gerçekleştirdiği filmin senaryosunu da Christopher McQuarrie ve Jon Spaihts kaleme aldı. Amerikan yapımı film aksiyon, fantastik ve macera türünde sinemaseverlerle buluşacak.

Ayrıca  bu hafta vizyona girecek olan  2017 yapımı Mumya'nın konusu da kısaca şöyle:
Tom Cruise 
Sıkıca mühürlenmiş olan antik bir mezar yüzyıllardır unutulmuş bir çölde yatmaktadır. Ancak askeri bir operasyon sonucu keşfedilir ve açılır. Zamansız bir şekilde hayatı elinden alınan antik kraliçenin ruhu da uyanmış olur. Yüzyıllar boyunca büyüyen öfkesiyle günümüze uyanan kraliçe insanlığa boyun eğdirmeye ve kendisine yapılanları ödetmeye kararlıdır.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0