Sosyal medyada yoğun ilgi gören 2:22 filmi bu hafta vizyonda!

Pek çok kişinin merakla beklediği 2:22 filmi bu hafta sinemaseverlerle buluşuyor. Konusuyla dikkat çeken 2:22 filmi bayram tatilinde sinemaya gideceklere gerilim dolu 1.5 saat vadediyor. İşte 2017 yapımı 2:22 filminin oyuncu kadrosu, konusu ve tüm detayları.
2:22
Sinemaseverlerin sosyal medyada yoğun ilgi gösterdiği ve  merakla beklenen 2:22 filmi bu hafta vizyona giriyor. Gerilim türündeki 2:22'nin çekimleri  Amerika Birleşik Devletleri ve Avustralya'da tamamlandı. Yönetmen koltuğunda Paul Currie'nin oturduğu, senaryosunu ise Nathan Parker, Todd Stein ikilisinin kaleme aldığı 2:22'nin yapımcılığını da Pandemonium Films gerçekleştirdi. Öte yandan yayınlanan fragmanları da ilgi gören filmin konusu ve oyuncu kadrosu da dikkat çekiyor.

30 Haziranda yani bu Cuma vizyona girecek olan 2:22 filminin oyuncu kadrosunda: Teresa Palmer, Michiel Huisman, Sam Reid , Maeve Dermody, Remy Hii, Simone Kessell, John Waters, Carma Sharon, Kerry Armstrong , Marisa Lamonica, Katie McConnell, Richard Davies ve  Jessica Clarke yer alıyor. ABD yapımı film, bayram tatilini sinemaya giderek değerlendirmek isteyenler için iyi bir tercih olabilir. Gerilim türündeki filmin konusu ise şöyle:

2:22 filminin  konusu


New York’ta hava trafiği kontrol merkezinde çalışan Dylan Branson, kariyerinin zirvesindedir. Bir gün, saat 2:22’de bir ışık huzmesi yüzünden birkaç saniyeliğine kör olup iki uçağın neredeyse havada çarpışmasına neden olmasıyla hayatı tepetaklak olur. Bir süre işinden uzaklaştırılan Dylan, bir süre sonra her gün aynı saatte, aynı olayların birbirini tekrar etmeye başladığını fark eder. Bu tekrarlar, onu her gün saat 2:22’de gizemli bir biçimde Grand Central Terminali’ne çeker.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0