Özgün olmayan Sensin Benim En Derin Kuyum rekora koşuyor! /Çağatay Akman haberleri

Çağatay Akman'ın  özgün olmayan yeni şarkısı Sensin Benim En Derin Kuyum, kısa sürede büyük bir ilgi gördü. Şarkı,  şu an YouTube üzerinde 15 milyona ulaştı bile. Peki ama Çağatay Akman'ın yeni şarkısının altyapısı kime ait?

Çağatay Akman, şu sıralar telif sıkandalı ile gündemde. Bunu lehine çok başarılı bir şekilde çevirmeyi de bilen bir müzisyen. Çünkü Akman, Gece Gölgenin Rahatına Bak şarkısı YouTube'da kaldırınca hemen yeni şarkısını yayınladı.  "Sensin Benim En Derin Kuyum" adı verilen şarkı kısa sürede yoğun ilgi gördü. Öte yandan Çağatay Akman'ın Sensin Benim En Derin Kuyum şarkısının klibi de  çok başarılı. Ancak bu şarkının melodisi  özgün değil. Arabesk bir şarkının altyapısını kullanan Akman, hareketli şarkısıyla yaza damga vuracak gibi.
çağatay Akman
Çağatay Akman'ın Sensin Benim En Derin Kuyum çalışmasının altyapısı Muhabbet'in "Bazen" adlı  şarkısına ait. Ama Çağatay Akman'ın çalıştığı müzik şirketi   gerekli izinleri alarak telif ücretini ödediğini belirtiyor.  Bu arada Sensin Benim En Derin Kuyum sözleri de oldukça dikkat çekiyor. Bakalım  Çağatay'ın bu şarkısı Gece Gölgenin Rahatına Bak şarkısının rekorunu kırabilecek mi?

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0