Fazilet Hanım ve Kızları dizi setindeki kavga Alp Navruz'a soruldu

Geçtiğimiz günlerde "Fazilet Hanım ve Kızları’ adlı dizide rol alan Çağlar Ertuğrul ve Ecem Baltacı arasında büyük bir kavga yaşanmıştı. İzleyiciler kavga sonrasını   merak ederken bu konu  dizinin başrol oyuncusu Alp Navruz'a soruldu. 
Fazilet Hanım ve Kızları
Geçtiğimiz günlerde  dizinin ‘Selin'i Ecem Baltacı  karavanda sigara içerken Çağlar Ertuğrul (Yağız) geldi. “Dışarı çık, burada yemek yiyeceğim” dedi. Ecem Baltacı'nın “Yemeğini başka bir yerde yersen daha iyi olur. Burası sigara odası ve duman altı” demesi üzerine kavga çıkmış ve olaylar büyümüştü. Ertuğrul'un Baltacı'ya  kül tablasını fırlatması üzerine sette çalışmalara kısa bir ara verilmiş, daha sonra yönetmenin araya girmesiyle gerginlik durulmuştu. 

İLGİLİ HABER
Fazilet Hanım ve Kızları oyuncusu Alp Navruz, örnek davranşıyla sosyal medyada  beğeni topladı!

Aradan yaklaşık yedi gün geçmesine rağmen hala gündemde olan kavga, Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin başrol oyuncusu Alp Navruz'a soruldu. Zorlu Alışveriş Merkezi’nde menajeri Uğur Keleş ile birlikte Eataly Restourant’ta iftar yemeği yiyen genç oyuncu, muhabirlerin dizi setinde rol arkadaşı Çağlar Ertuğrul ve Ecem Baltacı arasında yaşanan kavga ile ilgili sorularını yanıtsız bıraktı.
"Fazilet Hanım ve Kızları’ dizisinde ‘Sinan Egemen’ karakterini canlandıran  Alp Navruz, AVM’de sevenlerinin yoğun ilgisi ile karşılaştı.  Bu arada genç oyuncu sevenlerinin fotoğraf isteklerini  de geri çevirmedi.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0