En anlamlı Ramazan Bayramı mesajları (2017 kısa yeni bayram mesajları)

Bir hafta öncesinden başlayan Ramazan Bayramı telaşı yavaş yavaş sona ermek üzere. Bayram hazırlıkları bitti şimdi sıra  eşe - dosta gönderilecek "bayram mesajlarında."  Bizde sevdiklerinize gönderebileceğiniz kısa 2017 bayram mesajlarını derledik. İşte en yeni Ramazan Bayramı mesajları.
Bayram 

En yeni bayram mesajları 2017


* Önce 11 ayın sultanı Ramazan'a daha sonra onun bayramına bizi  kavuşturan yüce rabbimize şükürler olsun. Tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı mübarek olsun.
*Bütün Müslümanların sevincidir bayram, yine bütün İslam coğrafyasının bir olmasını sağlayandır bayram. Herkesin Ramazan Bayramı mübarek olsun.
*Bir yandan sevinç, bir yandan da hüzün var yüreğimizde. Hüzünlüyüz çünkü 11 ayın sultanına veda ediyoruz. Ve sevinçliyiz  çünkü bayrama kavuştuk. İyi bayramlar.
*Ey Allahım! Verdiğin ve vereceğin tüm nimetler için sana sonsuz şükürler olsun. Ayrıca bir bayrama daha kavuştuk. Bizi  yakınlarımıza bu bayramda buluşturduğun için de    sana hamd olsun.
*Bayramdır bizi biz yapan. Bayramdır huzurumuza huzur katan. Yine bayramdır bize arkadaşı, dostu, akrabayı ve kardeşi hatırlatan.
İyi bayramlar herkese.
*Müslümanların ortak sevinci Ramazan Bayramına nihayet kavuştuk. Şükürler olsun yüce yaratana bizi buluşturduğu için. İyi bayramlar.
*En Güzel Bayramların En Güzel Anlıları Sadece Bugün değil Hergün Size güzel bir Anı olsun!  Bayramınız Mübarek Olsun!
*İyi niyetle başladığımız her gün sevdikleriniz hep sizinle olsun... Bayramınız mübarek olsun.
*Gecenin güzel yüzü yüreğine dokunsun, kabuslar senden uzakta melekler başucunda olsun, güneş öyle bir geceye doğsun ki, duaların kabul ve Bayramınız
  mübarek olsun!

*Mübarek Ramazan Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve huzur içinde geçirmenizi dileriz. Mutlu Bayramlar...
*Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Ramazan Bayramınız kutlu olsun.
*Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmetle ve şefkatle dolu günlerin en değerlilerinden olan Ramazan Bayramınız mübarek olsun. 
*Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Ramazan Bayramınız kutlu olsun
*Ümmetin birlik ve beraberliğinin daim olmasına, kanın durmasına; sevgi, hoşgörü ve barışın hakim olmasına vesile olması dileğiyle Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun.
*Dünyada ve ahirette hakiki bayramları yapabilmek temennisiyle Ramazan Bayramınızı kutlar, hayırlara vesile olmasını temenni ederim.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0