Ece Seçkin'in Sayın Seyirciler şarkısı çıktı! İşte Ozan Doğulu'nun 130 BPM Forte albümü

Ece Seçkin'in yeni şarkısı "Sayın Seyirciler"  müzikseverlerle buluştu. Seçkin, geçtiğimiz gün ilk kez bu çalışma için açıklama yaptı. İşte Ece  Seçkin'in Ozan Doğulu'nun proje albümünde yer alan Sayın Seyirciler  şarkısı hakkında  detaylar.
Sayın seyirciler
Sayın Seyirciler 
Son zamanların dikkat çeken genç seslerinden Ece Seçkin,   Ozan Doğulu ile birlikte yaz şarkısını müzikseverlerle buluşturdu. Son olarak Mustafa Ceceli'nin kardeşi Sinan Ceceli'nin "Söyle"  albümünde "O La La" şarkısını seslendiren güzel şarkıcı birkaç aydır  Ozan Doğulu'nun albümünde yer alacağı ifade ediliyordu. Başarılı popçu Ece Seçkin, geçtiğimiz gün yaptığı açıklamayla bu  iddiayı doğrulamış ve şarkının bir kısmını  yayınlamıştı. Öte yandan Ece Seçkin & Ozan Doğulu'nun  Sayın Seyirciler şarkısı hareketli ritmi kadar adı ve sözleriyle de dikkat çekiyor.

Ozan Doğulu'nun geçtiğimiz  hafta çıkan  proje albümünde Ece Seçkin'in  yanı sıra pek çok ünlü isim de yer aldı.  Henüz albüm Spotify gibi  dijital müzik platformlarında yer almasa da İTunes üzerinden satışa sunuldu.  Ayrıca Ece Seçkin'in Ozan Doğulu'nun proje albümünde seslendirdiği  şarkının klibi de yakında müzikseverlerle buluşacak. İkili daha önce "Hoşuna Mı Gidiyor" şarkısıyla önemli bir başarı kaydederek uzun süre müzik listelerinde kalmıştı.
Bakalım Ozan Doğulu & Ece Seçkin'in "Sayın Seyirciler"  şarkısı nasıl bir etki uyandıracak?

Şarkı hakkında yeni gelişmeleri Webmgon.com'un FACEBOOK ve  TWİTTER  hesaplarından anında öğrenebilirsiniz.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0