Ateş Böceği reytinglerde beklenmedik bir sonuç aldı! Ateş Böceği dizisinin oyuncuları

Star TV'nin iddialı yaz dizisi Ateş Böceği  reyting sonuçlarıyla herkesi şaşırttı. Dün akşam Star TV'de ekranlara gelen Ateş Böceği'nin  bölümü  beklenmedik bir reyting sonucuna imza attı. İşte ilginç aşk öyküsüyle dikkat çeken  Ateş Böceği dizisinin reyting sonuçları.
Ateş Böceği
Yayınlanan fragmanlarıyla dikkatleri üzerine çeken ve iddialı yaz dizileri arasında gösterilen Star TV''nin  Ateş Böceği dizisi dün yayınlanan bölümüyle ilk kez izleyicisiyle buluştu. Reyting sonuçlarında herkesi şaşırtan Ateş Böceği, bundan böyle her perşembe günü ekranlara gelecek. Öte yandan hayatta keşfedilecek hiçbir şey kalmadığına inanan Barış’ın, ateşböceği misali parıldayan Aslı’yla başlayan macerasının ekranlara taşındığı dizinin oyuncu kadrosu da dikkat çekiyor.

Ateş Böceği Oyuncuları


Ateş Böceği'nin oyuncu kadrosunda: başrollerinde  Seçkin Özdemir ve Nilay Deniz'in yanı sıra  Seda Güven, Durul Bazan, Belma Canciğer, Şebnem Dilligil, Gözde Çığacı, Çağrı Çıtanak, Berkay Tulumbacı, Alicia Kapudağ, Umur Yiğit Vanlı, Lal Tayra Bahar, Çiğdem Aygün, Aslı Samat Ve Derya Alabora  rol alıyor.  Senaryosunu Ebru Hacıoğlu’nun yazdığı, Mia Yapım imzalı projenin yönetmen koltuğunda ise Kiralık Aşk dizisinden tanıdığımız Barış Yöş oturuyor. Bu arada Ateş Böceği konusu da kısaca şöyle:
Nilay deniz
Ateş Böceği Star TV
Başarılı ve yalnız bir avukat olan Barış Buka (Seçkin Özdemir), hayatının en çetin davasıyla karşı karşıya kalınca yolu ele avuca sığmaz bir taksi şoförü olan Aslı Eğilmez’le( Nilay Deniz) kesişir. Hayatta keşfedilecek hiçbir şey kalmadığına inanan Barış’ın, ateşböceği misali parıldayan Aslı’yla başlayan macerası ona bilmediği bir dünyanın kapılarını aralar. 
İkisi için de yeni başlayan bu hikayenin başrolünde artık aşk vardır.

Ateş Böceği Reyting Sonuçları


Star TV'de ekranlara gelen Ateş Böceği reyting sonuçlarında iyi bir başlangıç yaparak herkesi şaşırttı. Total reyting sonuçlarında Kanatsız Kuşlar birinci olurken  ikinci sırada yer alan diziyi, Recep İvedik 4,  Ateş Böceği tekrarı ve Güldüy Güldüy Show takip etti. Ateş Böceği dizisinin zirvede olduğu AB reyting sonuçlarında  ise Recep İvedik 4, ikinci, Ateş Böceği tekrarı üçüncü, Kanatsız Kuşlar dördüncü ve Almanya - Meksika FIFA 2017 karşılaşması beşinci oldu.   Ateş Böceği reyting sonuçlarında ABC sıralamasında da  yine zirvede yer alarak perşembe günü en çok izlenen TV programı olmayı başardı.  Kanatsız Kuşlar'la kıyasıya bir yarış yaşayan Ateş Böceği  bakalım haftaya nasıl bir performans sergileyecek? 

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0