Serdar Ortaç'tan Akçıl'a Sürpriz! Sinan Akçıl & Serdar Ortaç "Yüzyılın Aşkı"

Serdar Ortaç'tan Sinan Akçıl'a "Yüzyılın Aşkı" sürprizi! Yeni albümünü müzikseverlerin beğenisine sunmaya hazırlanan Akçıl, aldığı ani bir kararla albümünün çıkış şarkısını Serdar Ortaç'ın  "Yüzyılın Aşkı"  şarkısı olarak değiştirdi. 
Serdar ortaç
Yüzyılın Aşkın
Ünlü şarkıcı ve söz yazarı Sinan Akçıl  "Yüzyılın Aşkı"   adını verdiği albümünü müzikseverlerle buluşturmaya hazırlanıyor. 


Hareketli şarkıların fazla olduğu öğrenilen Akçıl'ın albümünde beklenmeyen bir gelişme yaşandı. Hem Sinan Akçıl'ı  hem de Akçıl'ın sevenlerini şaşırtan sürpriz Serdar Ortaç'tan geldi.  Ortaç, "Yüzyılın Aşkı" adını verdiği şarkıyı Sinan Akçıl'a yazdığını ifade ederek Akçıl'ın şarkıyı beğendiğini ve  kabul ettiğini belirtti.

Bunun üzerine hem sosyal medyada hem de  ikili arasında tuhaf diyaloglar da yaşandı. Ortaç, "Kimse yanlış anlamasın farklı bir niyetim yok."  derken,  Sinan Akçıl ise "Allah korusun." diyerek kahkahayı patlattı.

Sinan Akçıl ve Serdar Ortaç hapishaneye düştü!


Ünlü klip yönetmeni  Bedran Güzel'in  yönetmen koltuğunda oturduğu klipte Güzel'in yazdığı klip senaryosu gereği Sinan Akçıl ve Serdar Ortaç polisler tarafından tutuklanarak hapse atıldılar. Eğlenceli görüntüleriyle  dikkat çeken Sinan Akcıl  & Serdar Ortaç'ın  Yüzyılın Aşkı düeti hareketli ritmiyle yaza damga vuracak gibi görünüyor.

Öte yandan  Serdar Ortaç'ın eşi Chloe Loughnan Ortaç ve Sinan Akçıl'ın sevgilisi  ünlü şarkıcı Otilia Bruma da Yüzyılın Aşkı şarkısının klibinde rol aldılar.  Yeni albümünü müzikseverlerle buluşturmaya hazırlanan Sinan Akçıl için de Serdar Ortaç'ın "Yüzyılın Aşkı" şarkısı sürpriz oldu. Sanatçı albümünün çıkış şarkısını belirlerken, Ortaç'tan gelen teklifle ani bir değişikliğe gitti.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0