Sıfır Bir 3. sezon 1. bölümün yayın tarihi belli oldu!


Türkiye'ni dikkat çeken internet dizisi Sıfır Bir, 3. sezonu için hazır. Dizinin sosyal medya hesaplarında yapılan paylaşımda Sıfır Bir'in 3. sezonunun başlama tarihi açıklandı. Peki Sıfır Bir'in 3. sezonu ne zaman başlıyor?
Adana
Sıfır bir

İLGİLİ HABER
Sıfır Bir dizisi izleyenlerine kötü haber

Bir grup Adanalı genç tarafından amatörce  çekilen Sıfır Bir: Bir Zamanlar Adana, yeni bölümlerini izleyicisiyle buluşturmaya hazırlanıyor.  Geçtiğimiz aylarda sezon finali yapan dizinin yeni sezonu dizi takipçileri tarafından yakından takip ediliyor. Adana'nın Hürriyet mahallesinde geçen olayları konu edinen Sıfır Bir 3. sezonunun fragmanlarını yakın zamanda  YouTube'da yayınlayacağı öğrenildi. Her yeni bölümü yoğun ilgi gören Sıfır Bir, kısa sürede Türkiye çapında önemli bir kitleye ulaştı. Dev yapımlarla yarışan dizi şu anda Türkiye'nin en çok izlenen web dizisi  olmuş durumda. Peki pek çok kişi tarafından  merakla beklenen Sıfır Bir 3. sezon ne zaman başlayacak? İşte Sıfır Bir 3. sezon 1. bölüm detayları.


Sıfır Bir 3. Sezon Ağustosta Başlıyor!



Adını Adana'nın il plaka kodundan alan ve bir zamanlar Hürriyet mahallesinde işlenen suçları gözler önüne Seren" suç"  türündeki Sıfır Bir, eylül gibi 3. sezonunun 1. bölümünü izleyicisiyle buluşturmaya hazırlanıyor. 1987 Diyarbakır doğumlu  Kadri Beran Taşkın'ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizi geçtiğimiz ay itibariyle  3. sezon çekimlerine başlamıştı.
Bir Zamanlar Adana
İLGİLİ HABERLER
VİDEO-Sıfır Bir ile ilgili yeni bir gelişme var!

2. sezon 5. bölümüyle sezon finali yapan Sıfır Bir, izleyicisinin aklında pek çok soru işareti   bırakmıştı. Öte yandan sosyal medya üzerinden Sıfır Bir'in başrol oyuncusu  Cihangir  Ceyhan'a ve diğer oyunculara sıklıkla "Sıfır Bir'inr yeni bölümleri ne zaman başlıyor?"   sorusu sorulmaya devam edilirken, dizi tarafından 3. sezon için  Ağustos tarihi verildi. Bakalım müzikleriyle, oyuncularıyla,  en çokta işlediği konuyla    dikkat çeken Sıfır Bir: Bir Zamanlar Adana 3. sezonunda takipcilerini ne gibi sürprizlerle karşılayacak?






Sıfır Bir hakkındaki yeni gelişmeleri  Webmgon'un  FACEBOOK ve TWİTTER hesaplarından takip edebilirsiniz.

Paylaş

WhatsApp Telegram

1 Yorum:

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0