Sedef Şahin ekranlara dönüyor! Sedef Şahin kimdir? / Sedef Şahin haberleri

Son olarak Diriliş Ertuğrul dizisinde rol alan Sedef Şahin yeni bir diziyle ekranlara dönüyor. Peki Sedef Şahin ne zaman ekranlara dönecek. İşte Sedef Şahin'in o haberi
Sedef Şahin

SEDEF ŞAHİN’İN KAHVE MOLASI


Kısa sürede dikkatleri üzerine çeken ve başarılı oyunculuğuyla konuşulan Sedef Şahin, yeni bir dizi projesiyle ekranlara geleceğini açıkladı. Arkadaşlarıyla birlikte  Melekler Kahvesi’nde görüntülenen oyuncu,  kendisine yöneltilen "yakında yeni projeler var mı?" sorusuna  "eylül ayında yeni bir dizi ile sevenlerimin karşısına çıkacağım." diye yanıt verdi.
Melekler Kahvesi’ne sıklıkla geldiğini dile  getiren Sedef Şahin, orada fal baktırmayı da ihmal etmedi.

En son TRT1 ekranlarının popüler dönem dizisi Diriliş Ertuğrul’da ‘Maria’ karakteri ile izleyiciyle buluşan güzel oyuncu, sevenlerinin fotoğraf isteklerini de geri çevirmedi. Bakalım Sedef Şahin'in yeni dizisi ne zaman duyurulacak?
Gelişmeleri Webmgon'da takip edebilirsiniz.

Bu kullanıcının Sedef Şahin kimdir? Sedef Şahin'in hayatı


14 Mayıs 1992  yılında dünyaya gelen Sedef Şahin, 9 yaşında oynadığı reklam filmleriyle TV dünyasına adım atmıştır. 25 yaşındaki güzel oyuncu annesinin teşviği sonucu oyunculuk üzerine eğitim almıştır.  Özel Pera Güzel Sanatlar Lisesi’nde  tiyatro eğitimini tamamlayan Sedef Şahin,  Yeşim karakterini canlandırdığı "Belalı Baldız"  dizisiyle tanınmaya başlandı. Diriliş Ertuğrul, Avrupa Yakası, Patron Kim,  Sevgili Dünürüm  ve Cansu karakterine hayat verdiği "Adını Feriha Koydum"  oyuncunun oynadığı diziler. Genç oyuncunun saç rengi kızıl gözleri ise yeşil renktedir.
Sedef Şahin  1.58 boyuna ve 45 kiloya sahiptir.

Paylaş

WhatsApp Telegram

1 Yorum:

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0